Papieren handdoekdispensers

Papieren handdoekdispensers, ook wel bekend als handdoek dispensers, zijn belangrijk in elke wasruimte, commerciële of industriële omgeving waar het behoud van hygiëne van vitaal belang is. Een dispenser kan helpen met het stoppen van de verspreiding van een virus, en infecties zoals Covid-19 als ze zijn voorzien van individuele papieren handdoeken om uw handen te drogen. Onze papieren handdoekdispensers omvatten grote merken zoals Basic Line, Dutch Bins, Mediclinics, MediQo Line, PlastiQline, Qubic-line, sanTRAL en Wings.

Handdoekdispensers

Hoe werken papierenhanddoekdispensers?

Papieren handdoekdispensers worden aan de muur gemonteerd en verstrekken individuele papieren handdoeken of papieren vellen, automatisch door een bewegingssensor, of handmatig met de hand. Het afgeven van handdoeken met behulp van een dispenser verbetert de hygiëne en vermindert contact- en papierverspilling van handdoeken in een dispenser.

Voordelen van een handdoek dispenser.

  • Hygiënisch (biedt een goede handbescherming)
  • Handig (aan de muur gemonteerd, bespaart ruimte in een wasruimte).
  • Vrijstaande, vloerstaande en draagbare handdoekdispensers zijn beschikbaar.
  • Kosteneffectief.
  • Snel en gebruiksvriendelijk (automatische en handmatige dispensers).
  • Vermindert papierverspilling.
  • Beschikbaar voor gebruik met individuele gevouwen en meervoudige papieren handdoeken.
  • Afsluitbaar.
  • Eenvoudig te onderhouden en bij te vullen.

Papieren handdoek dispensers zijn verkrijgbaar in een scala van stijlen, aan te passen aan elke wasruimte en materiaal van ABS, polycarbonaat, plastic en roestvrij staal, geborsteld roestvrij staal. Ons assortiment omvat dispensers voor handdoekjes, dispensers voor ontsmettingsmiddel.

Waar zou u gebruik maken van een papieren handdoek dispenser?

Een papieren handdoek dispenser kan worden geplaatst waar nodig. Door Covid-19 zijn ze niet alleen gemonteerd in toiletten maar worden ook gebruikt voor kantoren, werkplekken, ontvangstruimtes en ingangen. Evenals openbare winkelgebieden, bars en restaurants, scholen.

Snelle levering

Schoonmaakgroothandel Emmen levert alle handdoekdispensers uit voorraad. Bestelling worden binnen 2 tot 3 werkdagen aan u geleverd. Wilt u meer weten over onze producten? Bel ons op 0591-630 065 of stuur ons een e-mail via info@schoonmaakgroothandelemmen.nl Bekijk onze webshop en bestel vandaag nog wat je nodig hebt.