Toiletpapierdispensers

Sorteren op:

Toiletroldispensers

Toiletroldispensers ook wel bekend als wc-rol houders, toiletpapier dispenser en wc-papier dispensers zijn essentieel voor alle werkplekken die een toiletruimte hebben. De toiletrolhouders of dispenser voor wc-rollen in ons assortiment zijn hygiënisch, efficiënt en economisch in gebruik. Onze dispensers zijn toepasbaar in openbare en commerciële omgevingen en geschikt voor jumborollen, standaardrollen, compactrollen, coreless rollen, doprollen of toilettissues.

Materiaal:

Om hygiënische redenen zijn de meeste houders gemaakt van plastic, hoewel sommige van aluminium, staal, metaal, geborsteld roestvrij staal, ABS en verchroomd zijn. Ze zijn allemaal gemakkelijk schoon te maken en aan de muur te monteren. Ook zijn er transparante toiletrolhouders verkrijgbaar waarmee u in één oogopslag kunt zien of de dispenser moet worden bijgevuld. Alle toiletrolhouders zijn robuust en slijtvast.

Enkele of dubbele toiletrollen:

Toiletpapierdispensers zijn gemaakt voor enkele of dubbele rollen toiletpapier. Dubbele toiletrol dispensers (voor 2 toiletrollen) vereisen minder vulling en onderhoud en zijn daardoor kostenbesparend. Toiletrolhouders zijn er in verschillende maten, stijlen en kleuren zoals zwart, wit en metaal (roestvrij staal) en u kunt de gewenste maat afstemmen op het aantal bezoekers van een wasruimte. Het formaat dat u kiest, bepaalt het formaat van de rol of rollen die nodig zijn om de dispenser te vullen. Er zijn diverse maten beschikbaar gespecificeerd met diepte en breedte in de omschrijving om u te helpen de beschikbare ruimte in een wasruimte te maximaliseren.

De naam van de dispenser verwijst altijd naar de grootte van de toiletrol:

  • Toiletroldispenser voor standaard toiletpapier
  • Toiletroldispenser voor coreless toiletpapier
  • Toiletroldispenser voor doprol toiletpapier
  • Maxi Jumbo toiletroldispenser
  • Midi jumbo toiletroldispenser
  • Toiletroldispenser mini jumbo met restrol
  • Mini jumbo toiletroldispenser
  • Tissue toiletpapierdispenser
  • Toiletroldispenser voor compact toiletpapier

Snelle levering

Schoonmaakgroothandel Emmen levert alle toiletroldispensers uit voorraad. Bestelling worden binnen 2 tot 3 werkdagen aan u geleverd. Wilt u meer weten over onze producten? Bel ons op 0591-630 065 of stuur ons een e-mail via info@schoonmaakgroothandelemmen.nl Bekijk onze webshop en bestel vandaag nog wat je nodig hebt.