Professionele glazenwasser gereedschap

Raamwissers, inwassers , telescoopstelen, schrapers, toebehoren zoals zeep, handschoenen, emmers en tassen of een complete glazenwasser-set kopen? Schoonmaakgroothandel Emmen is leverancier van diverse glazenwassersspullen. Wij hebben een ruime voorraad raamwissers en inwassers van 25 cm, 35 cm of 45 cm, telescoopstelen van 60 cm tot zelfs 10 meter en complete glazenwasser-sets op voorraad.

Glazenwasser

Professionele glazenwasser producten voor huishoudelijke en bedrijfsmatig gebruik

Of je nu een professionele, een startende glazenwasser of particulier bent en op zoek naar de beste kwaliteit, efficiëntie en innovatie op het gebied glasbewassing bent dan hebben wij een compleet assortiment om uw ramen en overige glasoppervlakken te reinigen en onderhouden.

Schoonmaakgroothandel Emmen biedt een verscheidenheid aan glasbewassingsoplossingen, waaronder Unger en Moerman reinigingsapparatuur, een breed scala aan hulpmiddelen om glas en ramen brandschoon te houden. Nagenoeg onbreekbaar, ergonomisch gereedschap met antislip handgrepen om de beste ervaring te bieden bij het schoonmaken.

Raamwissers

Als je op zoek bent naar een raamwisser, wil je het liefst dat deze degelijk en robuust is. Wij bieden een breed scala aan raamwissers in diverse maten waarmee u grote en kleine ramen snel en grondig kunt wassen. Het assortiment raamwissers omvat professionele raamwissers, handgrepen, linialen en raamwisserrubbers van Unger en Moerman waarbij u kunt kiezen uit vaste, draaibare en zwenkbare raamwissers en bieden u de grootst mogelijke controle als het gaat om het reinigen van ramen in moeilijke situaties.

Inwassers

Het assortiment inwassers omvat verschillende soorten. Zo kunt u bij ons een complete inwasser met hoes online kopen, maar ook een losse inwashouder, inwashoes en complete raamwas-sets aanschaffen. De inwassers hebben een bijzonder hoge waterabsorptie, waardoor glazen oppervlakken sneller bevochtigd kunnen worden met reinigingsvloeistof. De inwashoezen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kunnen worden bevestigd op een telescoopsteel. Afhankelijk van het glasoppervlak kunnen inwashouders in verschillende afmetingen worden gekozen om een optimaal gebruik te garanderen.

Glas schrapers, oppervlakte schrapers of vloer schrapers

Glas schrapers, oppervlakte schrapers en vloer schrapers zijn houders met messen van 4 cm tot 15 cm om verfspetters, stickers, lijm, specie en betonresten van ramen en vloeren te halen. Houdt het glasoppervlak wel goed nat om beschadigingen te voorkomen en vervang regelmatig het oude mesje voor en nieuw mes.

Telescoopstelen en accessoires

Telescoopstelen dragen bij aan uw veiligheid, zijn zeer praktisch en u heeft geen trap of ladder meer nodig. De telescoopstelen zijn van professionele kwaliteit en duurzaam om te voldoen aan de strenge eisen van de dagelijkse glasbewassing en kunnen worden uitgebreid met diverse accessoires. De vergrendelingsconus zorgt ervoor dat uw raamwisser of inwasser op de telescoop blijft zitten. Het klemvergrendelingssysteem op meerdelige telescoopstelen zorgt ervoor dat de telescoopsteel op de gewenste lengte zal blijven en niet zal inschuiven tijdens het werken.

Osmose reinigingssystemen

Een ruim assortiment osmose reinigingssystemen voor professionele glazenwassers en particulier om zelf uw zonnepanelen, ramen en gevels te reinigen. De systemen bestaan uit een tank met hars, borstel, slang, koppelingen en telescoopsteel en is verkrijgbaar in diverse sets. Het hars is het centrale onderdeel van het zuiver waterreinigingssysteem. Het filter verwijdert mineralen uit het water, wat het water een bijzonder hoge reinigingskracht geeft. Na het drogen blijven er geen resten zoals kalk of watervlekken op het oppervlak achter. Het oppervlak is dan schoon zonder strepen.

Gebruiksaanwijzing osmose reinigingssysteem:

Sluit uw tuinslang aan op de tank en open de kraan. Het kraanwater wordt gezuiverd zodra het in contact komt met de hars in de tank. Wacht even totdat er water uit de bostel komt en borstel allereerst de kozijnen goed schoon voordat u de ramen gaat wassen. Nadat de kozijnen zijn geborsteld en schoon gespoeld kunt u aan de ramen beginnen. Borstel de ramen zodat u alles heeft geraakt en spoel het raam direct goed en overvloedig na met het osmose water. Borstel als laatst de vensterbank (indien aanwezig). Door de druk van de kraan wordt de slang voorzien van demi water