Inwassers

Klein of grote ramen wassen? Schoonmaakgroothandel heeft een ruim assortiment inwassers 15cm, 25cm, 35cm, 45cm op voorraad. Inwassers met hoes, inwashouders, inwashoezen en complete raamwas-sets met minstens 15% korting. Unger en Moerman zijn de marktleiders op het gebied van professionele glasbewassing en zijn geschikt voor particulier en bedrijfsmatig gebruik. Deze professionele innovatieve en ergonomische tools zijn tevens geschikt om te bevestigen op een bijbehorende telescoopsteel voor het veilig en efficiënt reinigen van glazen oppervlakken.

Unger inwassers

Inwassers

Inwassers zijn er in verschillende soorten en maten. Onze inwassers hebben een bijzonder hoge waterabsorptie, waardoor glazen oppervlakken sneller bevochtigd kunnen worden met reinigingsvloeistof. De inwashoezen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals microvezel. Afhankelijk van het raamoppervlak kunnen inwashouders steunen in verschillende afmetingen worden gekozen om een optimaal gebruik te garanderen. UNGER-inwassers zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteitsniveaus. Met behulp van de schuursponsjes kan bij het wassen hardnekkig vuil van het glasoppervlak worden verwijderd.

ErgoTec Inwasser

De ErgoTec Ninja behoort tot de productfamilie van het meest geavanceerde en professionele glasreinigingssysteem, de ErgoTec Ninja. De ErgoTec Ninja inwashoes is een grondig schone oplossing. Multifunctioneel, ergonomisch en met een hoogwaardige inwashoes. De extra lange vezels met schrob- en schrobvezels en het microvezelgehalte maken perfecte resultaten mogelijk. De zwenkfunctie met zijn eenvoudige vergrendeling maakt een optimale glasreiniging mogelijk, zowel bij het wassen met de hand als met de telescoopstang - zelfs op moeilijk bereikbare oppervlakken.

Glasreiniging met inwasser

Afhankelijk van het object zijn voor de professionele glasreiniging verschillende maten inwassers nodig. Naast het lage gewicht zijn ook de waterretentiecapaciteit en een eventueel zwenkbare kop doorslaggevend. Door de individuele keuze van de soort inwasser kan voor elk type glasreiniging het ideale reinigingssysteem worden gekozen.