Inwasser met hoes

Voor het nat maken en wassen van uw ramen kunt u gebruik maken van een inwasser met hoes. Het assortiment inwasser met hoes omvat kunststof en aluminium inwashouders met minstens 15% korting en zijn voorzien van diverse soorten hoezen voor een hoge reinigingskracht en super absorptievermogen. Unger en Moerman bieden tevens complete raamwas-sets en zijn de marktleiders op het gebied van professionele glasbewassing en zijn geschikt voor particulier en bedrijfsmatig gebruik. Deze professionele innovatieve en ergonomische tools zijn tevens geschikt om te bevestigen op een bijbehorende telescoopsteel voor het veilig en efficiënt reinigen van glazen oppervlakken.

Inwassers met hoes

Inwassers

Inwassers zijn er in verschillende soorten en maten. Onze inwassers hebben een bijzonder hoge waterabsorptie, waardoor glazen oppervlakken sneller bevochtigd kunnen worden met reinigingsmiddel zoals afwasmiddel of exclusieve glazenwasserszepen. De inwashoezen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals microvezel.

Afhankelijk van het raamoppervlak bieden wij inwashouders in kunststof en aluminium in verschillende afmetingen en de inwashoezen zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteitsniveaus en geschikt voor zowel de kunststof inwashouder, aluminium inwashouder, Ninja inwashouder en VisaVersa inwasser en raamwisser in 1.

Kenmerken inwashoezen:

Monsoon: hoge wateropname, voor grote oppervlakken

Micro hoes: hoge wateropname, extra reinigingskracht

Power hoes: hoge wateropname, extreme reinigingskracht

Original Hoes: goede reinigingskracht, makkelijk wasbaar

Pad hoes: handig schuurvlak voor het verwijderen van grof vuil, goede reinigingskracht

Unger ErgoTec Inwashouder

De Unger ErgoTec Inwashouder is een ergonomische 2-componenten greep. Effectieve waterkamers, voor een verhoogde wateropname en kunnen worden gekocht met Monsoon, Micro hoes, Power hoes, Original Hoes of Pad Hoes. De Unger ErgoTec inwashouder klikt gemakkelijk vast op telescoopstelen, voorzien van een Unger veiligheidsconus. Dit product is verkrijgbaar in de maten: 25 cm, 35 cm en 45 cm.

Unger Aluminium Inwashouder

De Unger Aluminium Inwashouder is van stevig aluminium met kunststof handgreep. Er zitten groeven in voor een goede grip en kunnen worden gekocht met Monsoon, Micro hoes, Power hoes, Original Hoes of Pad Hoes. Klikt gemakkelijk vast op telescoopstelen, voorzien van een Unger veiligheidsconus. Dit product is verkrijgbaar in lengtes van: 15 cm, 25 cm, 35 cm, 45 cm en 55 cm.

Unger Ninja Inwashouder

De Unger Ninja Inwashouder is extra licht, van zwart geeloxeerd aluminium en voorzien van inwashoes. Perfect voor ergonomisch werken, ontziet rug en arm. Eenvoudige controle van de inwasser, klikt gemakkelijk vast op telescoopstelen, voorzien van een Unger veiligheidsconus. Dit product is verkrijgbaar in de lengtes van 35 cm, 45 cm en 55 cm.

Unger VisaVersa Compleet

De Unger VisaVersa Compleet is een wisser en inwasser in 1. Compleet met liniaal, originele hoes en zacht rubber. Snel en makkelijk wisselen van rubber en liniaal. Voorzien van professioneel Unger soft rubber. De Unger VisaVersa klikt gemakkelijk vast op telescoopstelen zodat de raamwisser niet valt tijdens de werkzaamheden. Dit product is verkrijgbaar in de maten: 25 cm, 35 cm en 45 cm.

Complete raamwas-set kopen?

Bent u zoek naar een complete raamwas-set voor professionele glasbewassing en particulier gebruik? Wij hebben een ruim assortiment complete raamwas-sets van Unger en Moerman. Profiteer van nu van minstens 15% korting op een complete glazenwasser-set, een enkele raamwisser of inwasser. Alle professionele glazenwassersgereedschap zijn innovatieve en ergonomische tools en geschikt om te bevestigen op een bijbehorende telescoopsteel voor het veilig en efficiënt reinigen van glazen oppervlakken.