Raamwissers

Of u nou particulier, een professionele glazenwasser bent of bedrijfsmatig de ramen wast, goed gereedschap is het halve werk. Onze webshop omvat een complete lijn professionele glazenwasser materialen om al uw ramen te wassen. In onze glazenwasserswinkel vindt u complete raamwissers en ramen was sets van 15 cm tot zelfs 105 cm. Ook voor hogere ramen hebben wij bijbehorende telescoopstelen die kunt uitschuiven tot wel 10 meter hoog. Kijk hiervoor in de categorie telescoopstelen.

Unger raamwissers

Met de professionele raamwissers van o.a. Unger, Moerman en Ettore bij de hand, bent u in staat om uw ramen eenvoudig te wassen. Essentieel voor schone, streepvrije ramen zijn goede glazenwassersoplossingen, denk hierbij aan raamwissers, inwassers, zeep, sponzen, emmers en telescoopstelen. Uiteraard kun je een professionele glazenwasser inschakelen, maar als je de klus zelf kunt klaren, waarom zou je dan niet wat geld besparen? Onze glasbewassingsoplossingen zijn immers relatief betaalbaar en snel leverbaar.

ErgoTec raamwisser

Bent u op zoek naar de beste professionele raamwisser maar u heeft geen idee welke u moet kiezen? Indien u geen professionele glazenwasser bent maar af en toe de ramen van uw huis wast adviseren wij u te kiezen voor de ErgoTec raamwisser. Wij adviseren u een keuze te maken uit een ErgoTec raamwisser 25 cm, ErgoTec raamwisser 35 cm, ErgoTec raamwisser 45 cm of maak een keuze uit de categorie ramen was sets. Deze raamwisser zijn zeer vriendelijk in gebruik, zeer wendbaar en liggen licht in de hand.

Unger ErgoTec Ninja

De Unger ErgoTec Ninja raamwisser is de mercedes onder de raamwissers en wordt meestal door de professionele glazenwasser gebruikt in combinatie met een Unger Ninja Inwasser en Unger Bucket On a Belt Ninja. Het glasreinigingssysteem ErgoTec Ninja van Unger combineert flexibel en efficiënt werken in één productlijn. De ErgoTec Ninja raamwisser maakt het wassen van grote glasoppervlakken eenvoudig dankzij zijn lengte tot wel 1 meter, en dit bijzonder ergonomisch en snel. Het assortiment heeft vele functies voor professionals in de raamreiniging. De schuine handgrepen maken het werken met telescoopstelen gemakkelijker.

Met meer dan 50 jaar ervaring staat UNGER garant voor de beste kwaliteit, efficiëntie en innovatie op het gebied van reinigingsproducten voor de professionele glas- en gebouwenreiniging.