Bright 'n Water pads

Sorteren op:

Vloerreiniging en -onderhoud met alléén water, de oplossing voor milieubewust vloeronderhoud

Briljante vloerpads met een toplaag van diamant geschikt voor strippen, reinigen en polijsten met alleen water. Zonder chemie een verbluffend resultaat!

Kenmerken Bright 'n Water pads

  • UITBLINKENDE RESULTATEN
  • MILIEUVRIENDELIJK
  • VEILIG IN TOEPASSING EN GEBRUIK
  • KOSTENBESPAREND
  • GESCHIKT VOOR VRIJWEL ALLE VLOEREN

Reinigen marmer natuursteen/marmer composiet tegels

Gebruik de upgrade pad #1 voor (diepte) reiniging. Het resultaat is een schone en open vloer. Gebruik hierna de upgrade pad #2 voor het sluiten van de vloer met lichte reiniging. Gebruik de cleaning pad voor een geheel gesloten en glanzende vloer. De cleaning pad is tevens de pad voor onderhoud van een marmer vloer.

Reinigen marmoleum (lino)

Gebruik voor het strippen de strip pad #0. Na het strippen kan direct een beschermlaag geplaatst worden. Gebruik voor reiniging, het gesloten houden van de vloer, onderhoud en behoud van glans van vloeren met beschermlaag naar behoefte dagelijks of wekelijks de cleaning pad onder een schrobzuigmachine of eenschijfsmachine. De cleaning pad is ook droog te gebruiken onder een high speed of ultra high speed machine. Het resultaat is een glanzende maar stroeve vloer.

Reinigen rubber en pvc vloeren

Gebruik de cleaning pad voor dagelijks onderhoud. Als er een achterstand in het vloeronderhoud is ontstaat dan volstaat schrobben van de vloer met de upgrade pad #2. De cleaning pad is ook droog te gebruiken onder een high speed of ultra high speed machine. Het resultaat is een glanzende maar stroeve vloer.

Reinigen keramisch tegel

Gebruik bij een achterstand in vloeronderhoud de upgrade pad #1 voor het schrobben. Voor onderhoud van de vloer naar behoefte, dagelijks of wekelijks, de vloer schrobben met de cleaning pad.

Reinigen Terrazzo

Gebruik de upgrade pad #1 voor (diepte) reiniging. Gebruik hierna de upgrade pad #2 voor het sluiten van de vloer met lichte reiniging. Gebruik de cleaning pad extra voor een geheel gesloten en glanzende vloer. De cleaning pad Extra is vanwege het unieke diamantmengsel uitermate geschikt voor het uitvoeren van onderhoud van intensief gebruikte grote oppervlakten in de retail omgeving.