Hygiëne papier

Hygiëne papier

Schoonmaakgroothandel Emmen levert sinds 2010 hygiëne producten aan een breed scala van sectoren en industrieën. We hebben een fantastische selectie eigen merk hygiëne producten beschikbaar zoals toiletpapier, handdoek papier, handdoekrollen, industriepapier, keukenrollen, servetten, damesverbandproducten. Onze producten zijn verkrijgbaar in enkel, 2-laags en 3-laags om aan al uw behoeften te voldoen.

Goedkoop toiletpapier

Toiletrollen zijn essentieel voor elke toiletruimte, schoonmaakgroothandel levert voordelige toiletrollen. In onze goedkope toiletpapiercollectie vindt u een breed scala aan producten zoals standaard toiletpapier, jumbo toiletpapier, doprol toiletpapier, compact toiletpapier, toiletpapier zonder koker (Coreless) en bulkpack toiletpapier diverse soorten toiletpapier om aan al uw eisen te voldoen en passen perfect in onze toiletpapierdispensers.

Goedkoop handdoekpapier

Zoekt u voordelig handdoekpapier? Ons assortiment omvat een eigen merklijn met Z-vouw handdoeken, C-vouw handdoeken, multifold handdoekpapier en interfold papieren handdoeken. Onze papieren handdoeken passen perfect in een verscheidenheid aan dispensers. Al onze wegwerphanddoeken zijn vervaardigd om een meer absorberende, robuustere en zacht aanvoelende handdoek te bieden, dus of u ze nu gebruikt voor het afdrogen van handen of het opruimen van gemorst product, u kunt uitzonderlijke prestaties verwachten.

Handdoekrollen

Handdoekrollen en grote handdoekrollen voor de industrie behoren tot onze meest populaire producten, en om een goede reden - royaal formaat, zeer budget-vriendelijk en zeer absorberend, ze zijn perfect voor een snelle en probleemloze reiniging van handen, oppervlakken en apparatuur in een breed scala van professionele instellingen. Welk product u ook kiest, handdoekrol mini, handdoekrol midi, handdoekrollen tbv matic dispensers, handdoekrollen tbv motion dispensers of industrierollen er is altijd een rol die het beste past bij de behoeften van u en uw werkplek. U kunt er zeker van zijn dat al onze kwaliteitswisserrollen een indrukwekkende sterkte en duurzaamheid zullen leveren in alle situaties en passen in al onze dispensers.

Wij helpen u graag besparen op uw voorraad

Bent u groot verbruiker? Ieder product is voorzien van een kwantumkorting, zodat u meer voorraad kunt kopen tegen lagere prijzen.