Papieren handdoeken

Hoewel elektronische handendrogers populair zijn, is het in feite bewezen dat papieren handdoeken een hygiënischer oplossing zijn! Vergeleken met de elektronische handdroger waarvan is bewezen dat deze de verspreiding van ziektekiemen vergroot, zijn papieren handdoeken een snelle en efficiënte oplossing voor het drogen van de handen in iedere ruimte, niet alleen in toiletruimten!

Handdoekpapier

Ruim assortiment voor iedere sector

Ons assortiment hoogwaardige en betrouwbare papieren handdoeken zijn niet alleen geschikt voor de gezondheidszorg en onderwijsinstellingen, waar specifiek gezocht wordt naar kosteneffectieve en hygiënische oplossing voor het drogen van de handen. Papieren handdoekjes worden in alle sectoren gebruikt; scholen, dokterspraktijken, verzorgingstehuizen, bedrijven, toiletruimten en openbare ruimten. In combinatie met ons assortiment papieren handdoek systemen hebben onze papieren handdoeken een geweldige multifunctionele functie, wat betekent dat ze kunnen worden gebruikt om uw handen te drogen, gemorste producten op te ruimen en om oppervlakken te reinigen met ontsmettingsmiddel.

Z-vouw, C-vouw, interfold, multifold papieren handdoeken

Schoonmaakgroothandel Emmen biedt een brede selectie hoogwaardige papieren handdoekjes in Z-vouw, C-vouw, interfold, multifold handdoeken van diverse toonaangevende merken en een eigen merk. Ons eigen merkproducten zijn hoogwaardige oplossingen die voor een scherpe prijs bij u worden aangeboden. Bent u grootverbruiker? Informeer dan eens naar onze speciale prijzen voor grootverbruikers.

Bruikleenovereenkomsten

Van luchtverfrissers, toiletroldispensers tot afvalbakken, schoonmaakgroothandel Emmen biedt de beste keuze van de meest betrouwbare, "hufterproof" dispenserlijn om uw wasruimten, toiletruimten en kantines te verbeteren. Onze volledig beheerde diensten zorgen voor alles, afhankelijk wat voor contract u aangaat verzorgen wij de montage en het op bestelling aanleveren van de goedkope vullingen. Neem contact met ons op via 0591- 630 065 en laat u ontzorgen, wij informeren u graag naar de mogelijkheden.