Toiletpapier

Toiletrollen zijn ook bekend als toiletpapier, wc-papier of toiletrol en worden beschouwd als een essentieel onderdeel van het dagelijks leven en persoonlijke hygiëne. Ons assortiment toiletrollen is zacht en comfortabel en is compatibel met ons assortiment toiletpapierdispensers.

Toiletpapier

Toiletpapier is essentieel voor het handhaven van persoonlijke hygiëne en is belangrijk in elk huishouden of bedrijf. Vriendelijk voor de gevoelige huid, maar robuust genoeg om hoge hygiënestandaarden te garanderen, en is een constante voorraad toiletpapier van vitaal belang om te voorkomen dat u of uw klanten te kort komen!

Ruim assortiment

Schoonmaakgroothandel Emmen heeft een breed assortiment aan toiletpapier in voorraad, verkrijgbaar in verschillende maten, diktes en zachtheid voor elk budget, geschikt voor alle soorten dispensers. We hebben zelfs milieuvriendelijk, gerecycled toiletpapier op voorraad voor bedrijven die een milieuvriendelijke reputatie willen uitstralen.

Standaard toiletrollen tegen toiletpapier doseersystemen

Bent je op zoek naar een toiletroldispenser of je hebt u al een dispenser maar je bent niet zeker welke wc-rol systeem te kiezen? Bel ons team van experts op het gebied van toilethygiëne op 0591 - 630 065 voor alle hulp die nodig is om de juiste wc-rollen voor uw bedrijf te selecteren.

Bruikleenovereenkomsten

Van luchtverfrissers, toiletroldispensers tot afvalbakken, schoonmaakgroothandel Emmen biedt de beste keuze van de meest betrouwbare, "hufterproof" dispenserlijn om uw wasruimten, toiletruimten en kantines te verbeteren. Onze volledig beheerde diensten zorgen voor alles, afhankelijk wat voor contract u aangaat verzorgen wij de montage en het op bestelling aanleveren van de goedkope vullingen. Neem contact met ons op via 0591- 630 065 en laat u ontzorgen, wij informeren u graag naar de mogelijkheden.