Vinyl, latex of nitril wegwerp handschoenen

Vinyl, latex of nitril wegwerp handschoenen Schoonmaakgroothandel biedt een assortiment wegwerp handschoenen zoals Vinyl handschoenen, Latex handschoenen, Nitril handschoenen voor dagelijks gebruik in de zorg, infectie controle op kantoor, tatoeëerders, kappers, onderwijs en alle werkomgevingen.

Vinyl, latex of nitril wegwerp handschoenen

Zie voor gebruik en wensen onderstaand overzicht wegwerphandschoenen

Vind de perfecte wegwerphandschoenen. Of u nu op zoek bent naar Nitril-, latex- en vinylhandschoenen voor het hanteren van voedsel, tatoeëren, werkzaam bent in de zorg . Wegwerphandschoenen zijn essentieel voor optimale hygiëne in een reeks taken.

Nitril wegwerphandschoenen

Nitrilhandschoenen zijn gemaakt van synthetisch rubber, wat betekent dat er geen risico is op het veroorzaken van een latexallergie. Deze wegwerphandschoenen zijn het meest populaire materiaal in ons assortiment en bieden superieure sterkte, behendigheid en weerstand tegen oliën en waterige chemicaliën in vergelijking met vinyl of latex. Om deze redenen worden ze vaak gebruikt in de medische, laboratorium- en productie-industrie.

Latex handschoenen

Latex handschoenen zijn wegwerphandschoenen, 100% gemaakt van latexrubber en gebruikt voor een reeks huishoudelijke en industriële taken. Latex handschoenen zijn verkrijgbaar in niet-poedervormige of poedervormige materialen. Ze zijn extreem duurzaam en een grote barrière tegen de meeste chemische oplossingen.

Vinyl handschoenen

Vinyl wegwerphandschoenen zijn een synthetisch handschoenmateriaal gemaakt van PVC. Vinyl is minder elastisch dan nitril en latex, waardoor het een lossere pasvorm en een gladder, comfortabel gevoel geeft. Ze worden vaak gebruikt in de maakindustrie.