De juiste zorg voor uw handen en huid

Ons ruim assortiment verzorgingsproducten zoals garagezeep voor het reinigen van verontreinigende handen, luxe handzepen, schuimende handzeep, desinfectieproducten, diverse soorten shampoo en huidverzorgingsproducten helpen uw handen en huid te reinigen en te beschermen. De producten zijn gebruiksklaar en geschikt om navulbare dispensers bij te vullen in scholen, toiletruimten, ziekenhuizen, zorginstellingen, fabrieken en kantoren.

Huid & haarverzorging

Onze zeep en desinfectieproducten

Als u op zoek bent naar een zeep die zacht en effectief is hebben wij een ruim assortiment producten op voorraad om uw handen, huid en haar te verzorgen en beschermen. Producten van een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. De producten zijn verkrijgbaar in diverse verpakkingen zoals 300ml, 750ml en 5 liter, met name de 300ml verpakkingen worden vaak gebruikt in hotels, restaurants en overige ruimten waar kleine verpakkingen gewenst zijn. De 750ml en 5 liter verpakkingen zijn ideaal om navulbare dispensers bij te vullen.

Industriële handzeep

Clover Buster is een industriële handenreiniger in 5 liter verpakking om vet en vuil eenvoudig van uw handen te verwijderen. Clover Buster Extra is een doeltreffende handreiniger voor gebruik in werkplaatsen, fabrieken, garages en wordt geleverd inclusief doseerpomp. Tevens is Buster Extra ideaal om uw garagezeep dispenser te vullen.

Foam Soap, schuimende handreiniger

Clover Fresco 5 liter en Clover Fresco 250ml is een instant schuimend fris ruikende handzeep in 5 liter verpakking van hoge kwaliteit voor gebruik in foamsoap dispensers. Het heeft een milde geurende zeep verrijkt met verzachtende ingrediënten voor een extra prettig gevoel. 5 liter Fresco biedt u tot wel 8300 doses.