Interieurreingers en glasreinigers

De interieurreinigers en glasreinigers van Clover Chemicals zijn de juiste keuze voor het dagelijks en periodiek schoonmaken van allerlei oppervlakken in uw woonhuis, kantoor en trappenhuis. Deze fris geparfumeerde reinigers verwijderen vuil en vlekken van alle waterbestendige oppervlakken in uw interieur, kantoor en trappenhuis.

Interieur en glasreinigers

De online webshop voor interieurreinigers en glasreinigers

Interieurreinigers zijn essentieel in elk huishouden en helpen het schoonmaken comfortabeler te maken. Met de professionele interieurreinigers van Clover Chemicals bereikt u zelfs bij lage doseringen optimale reinigingsresultaten. Onze reinigingsmiddelen scoren niet alleen op efficiëntie, maar richten zich op een zo laag mogelijk water-, energie- en materiaalverbruik om overmatige CO2- en afvalproductie te voorkomen.

In onze online shop vind u alles wat u nodig heeft voor de reiniging en hygiëne in uw woonhuis, bedrijf of kantoor. Wij bieden u diverse interieurreinigers van Clover Chemicals om tafels, stoelen, vloeren, wanden en glas te reinigen en helpen u om uw omgeving schoon en hygiënisch te houden.

Cleanit interieurreiniger

CleanIt interieurreiniger is een fris geparfumeerd schoonmaakmiddel voor het schoonmaken van kantoren, deuren, stoelen, tafels, ramen. Cleanit reinigt, verfrist en verbetert zonder een residu achter te laten en geschikt voor bedrijfsmatig en huishoudelijk gebruik. Verkrijgbaar in diverse verpakkingen.

Spirit interieurreiniger

Spirit interieurreiniger is een zeer fris geparfumeerde reiniger voor het veilig schoonmaken van de meest uiteenlopende oppervlakken. Ideaal voor het schoonmaken van scholen, kantoren, winkels, hotels, restaurants etc. Spirit reinigt en verfrist uw ruimten en geschikt voor dagelijks schoonmaken van stoelen, tafels, bureaus, ramen, vloeren. er een residu achter te laten en geschikt voor bedrijfsmatig en huishoudelijk gebruik.

C1 interieurreiniger

C1 interieurreiniger is een geconcentreerde interieurreiniger, zuinig in gebruik. Deze Interieurreiniger is ideaal voor het dagelijks schoonmaken van oppervlakken zoals stoelen, bureaus, deuren, ramen etc. en kan worden gebruikt op glas, kunststof, aluminium, hout, roestvrij staal en andere oppervlakken.

Brite glasreiniger

Gebruiksklare reiniger om glas en plastic oppervlakken te reinigen. Brite is een doeltreffende reiniger om ramen, vitrines, beeldschermen en overige glazen oppervlakken te reinigen. Verwijdert vet en vuil zonder ammoniak of schuurmiddelen en laat geen strepen of vlekken achter en kan worden gebruikt op glas, kunststof, aluminium, hout, roestvrij staal en andere oppervlakken.

Neutrale reinigers met L-Cryst techniek

Clover Amber en Clover Lucia zijn reinigingsproducten voor algemeen gebruik en geschikt als interieur-, en sanitairreiniger. Deze reinigers hebben een frisse geur en maskeren onaangename geuren in toiletruimten en kantoren.

Interieurreiniger of glasreiniger bestellen?

Bestel nu eenvoudig en snel onze interieurreinigers op schoonmaakgroothandel Emmen. Weet u niet zeker welk product u nodig heeft of heeft u nog vragen over onze interieurreinigers? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag!

Niet gevonden wat u zocht?

Bekijk ook onze andere categorieën: sanitairreinigers | vloerreinigers | industriële reinigers | schoonmaakmiddelen voor glazenwassers | auto- en truckreinigers |