Fris geparfumeerde interieurreinigers en effectieve glas- en kunststofreinigers

Of u nu verhuist naar een nieuw huis, een bestaand woonhuis, een kantoor of trappenhuis schoon moet houden, interieurreinigers zijn is onmisbaar om de verschillende onderdelen en oppervlakken schoon te houden. Ons assortiment interieurreinigers van Clover Chemicals bestaat uit fris geparfumeerde interieurreinigers, glas- en kunststofreinigers, metaalreinigers, reinigingsproducten met was voor meubels, schuurmiddelen, krachtige reinigers / ontvetters, Rvs reinigers en luchtverfrissers die u helpen uw locatie fris en schoon te houden.

Meest verkochte interieurreinigers

Interieurreinigers

Sorteren op:

Interieurreinigers, allesreinigers en glas- en kunststofreinigers

In onze online shop kunt u niet alleen schoonmaakmiddelen online kopen, maar ook schoonmaakmiddelen, materialen, reinigingsmachines veegzwabbers, reinigingswagens voor handel en huishouden. Bent u op zoek naar professionele schoonmaakmiddelen of schoonmaakmiddelen? Dan zit je precies goed in onze online shop! Dankzij onze reinigingsadviseur vindt u razendsnel bij ons het juiste professionele reinigingsmiddel.

Interieurreinigers

Clover CleanIt is een schoonmaakmiddel met een frisse geur in 750 ml, 1 liter en 5 liter flacon voor het schoonhouden van het gehele interieur zoals deuren, tafels, stoelen enz. CleanIt is een veilig voor de meest uiteenlopende oppervlakken en deze reinigt, verfrist en verbetert.

Clover Spirit is een algemeen reinigingsmiddel met een frisse geur verkrijgbaar in 5 liter en 750 ml flacon om alle harde oppervlakken schoon te maken, op te frissen en te verbeteren. Spirit is ideaal voor dagelijkse of regelmatige schoonmaken van uw gehele interieur.

Clover ECO 460 is een milieuvriendelijke, geconcentreerde allesreiniger waarmee u alle afwasbare harde oppervlakken kunt schoonmaken en schoonhouden, verkrijgbaar in 1 liter en 5 liter verpakking.

Clover Amber is een pH-neutrale allesreiniger met een langdurige geur en geschikt voor alle afwasbare oppervlakken. Amber houd uw oppervlakken schoon en fris met de L-Cryst-technologie. Verkrijgbaar in 750ml en 5 liter verpakking.

Krachtige reinigers

Clover Viro-Sol RTU is een gebruiksklare super krachtige ontvetter in sprayflacon voor het verwijderen van vet, vuil en nicotine van vloeren, wanden, dakkapellen, houtwerk en overige oppervlakken

Ons assortiment schoonmaakmiddelen van Clover Chemicals heeft een complete lijn met allesreinigers en glasreinigers in 750ml sprayflacons, 1 liter flessen met doseerdop en 5 liter cans om al uw oppervlakken en ruimten schoon en fris te houden. Het grote voordeel van deze interieurreinigers is dat ze ver onder de prijs van de reguliere Nederlandse producten bij schoonmaakgroothandel Emmen aan te schaffen zijn.