Interieurreiniging

Sorteren op:

Interieurreinigers

Allesreinigers en universele interieurreinigers voor alle oppervlakken

Allesreinigers zijn te vinden in elk huishouden en zijn essentieel voor zowel privé- als professionele schoonmaak van diverse ruimten en kamers. In een bedrijf is het vooral kantoorruimte die een schoonmaker voor verschillende uitdagingen stelt. Tafels, stoelen, kasten en ander kantoormeubilair dat gereinigd moeten worden, maar ook toetsenborden of beeldschermen en andere kantoorapparatuur, die relatief eenvoudig schoon te maken zijn met een oppervlaktereiniger.

Er zijn diverse redenen om uw kantoor, trappenhuis, openbare ruimte of woonhuis regelmatig schoon te maken en zijn reinigingsmiddelen van fundamenteel belang om de hygiëne te handhaven.

Ons assortiment schoonmaakmiddelen van Clover Chemicals heeft een complete lijn met allesreinigers en glasreinigers in 750ml sprayflacons, 1 liter flessen met doseerdop en 5 liter cans om al uw oppervlakken en ruimten schoon en fris te houden. Het grote voordeel van deze interieurreinigers is dat ze ver onder de prijs van de reguliere Nederlandse producten bij schoonmaakgroothandel Emmen aan te schaffen zijn.