Ecologische reinigingsmiddelen van Clover - biologisch afbreekbaar en zacht

In tijden van klimaatverandering en toenemende milieudruk neemt de verantwoordelijkheid voor het milieu voor bedrijven toe. Dit geldt ook voor fabrikanten van reinigingsmiddelen. Veel van deze producten bevatten chemicaliën die onvoldoende worden afgebroken in de natuur. Als ze in het grondwater en de bodem terechtkomen, veroorzaken ze soms ernstige milieuschade. Bovendien kunnen extra synthetische stoffen gezondheidsproblemen veroorzaken, zoals huidirritatie of allergische reacties bij mensen.

Om deze risico's tot een minimum te beperken, produceert Clover, als specialist in de productie van hoogwaardige reinigings- en verzorgingsproducten, reinigingsmiddelen met Ecolabel om te vertrouwen op biologisch afbreekbare en milieuvriendelijke producten die worden geproduceerd op basis van plantaardige ingrediënten en gecertificeerd zijn met het EU-milieukeurmerk. Met deze ecologische reinigingsmiddelen zorgt u voor schone en effectieve resultaten in commerciële reiniging en tegelijkertijd de bescherming van het milieu.

Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Sorteren op:

Eco Label Reinigingsproducten

Schoonmaakmiddelen bevatten allemaal reinigingsmiddelen die helpen om vuil weg te halen. Nadat ze door de afvoer zijn gespoeld, veroorzaken veel reinigingsmiddelen onnodige schade aan de natuur. Schoonmaakmiddelen met het Europees milieukeurmerk daarentegen doen hetzelfde werk en veroorzaken tegelijkertijd minimale milieuschade.

Ecologische ontvetter "Eco330" van Clover

Eco 330 is een sterk geconcentreerde milieuvriendelijke ontvetter uit het ECO-assortiment van Clover Chemicals. Verwijdert oliën, vetten en andere stoffen. Voor gebruik op afwasbare harde oppervlakken zoals roestvrij staal, steen, beton, PVC, keramiek. Laat geen residu achter en is geurvrij! verkrijgbaar in 1 liter flacon met doseerdop en 5 liter navulverpakking.

Keuken, woonkamer en overige ruimten

Clover ECO330 en Clover ECO 460 zijn sterk geconcentreerde reinigers uit het ECO-assortiment van Clover Chemicals. Ontvetten van uw keuken maar wel milieuvriendelijk? Clover Eco 330 is verkrijgbaar in 1 liter en 5 liter verpakking en verwijdert moeiteloos olie, vet en oppervlaktevervuiling en is geschikt voor gebruik in professionele keukens. Clover ECO 460 is een milieuvriendelijke, geconcentreerde allesreiniger waarmee u alle afwasbare harde oppervlakken kunt schoonmaken en schoonhouden, verkrijgbaar in 1 liter en 5 liter verpakking.

Uw vaat afwassen met een milieuvriendelijk afwasmiddel?

Eco 490, 1 liter en Eco 490, 5 liter is een afwasmiddel voor huishoudelijk en commercieel gebruik, geschikt om uw glaswerk, serviesgoed, bestek, pannen en ander keukengerei met de hand te wassen. Het product is vriendelijker voor het milieu, mild in gebruik en geurvrij.

Wat is het Ecolabel?

Het Europees ecolabel onderscheidt producten die voldoen aan hoge normen voor zowel prestaties als milieukwaliteit. Elk product dat het Europees milieukeurmerk krijgt, moet strenge milieu-eisen doorstaan, waarbij de resultaten worden geverifieerd door een onafhankelijke instantie.

Milieuvoordelen:

- Ze zijn veilig voor menselijk gebruik en het milieu

- Sommige zijn recyclebaar/herbruikbaar.

- Ze zijn kostenbesparend.

Door de Europese milieukeurbloem te volgen, krijg je producten die gedurende hun hele levenscyclus zachtjes op het milieu trappen, van de creatie van de chemicaliën zelf tot hun verpakking tot hun verwijdering.

"Simpel gezegd, reinigingsproducten met een milieukeur zijn van nature beter."