Onderhoudsproducten voor de fiets

Airlube, onderhoudsproducten voor de fiets. Plantaardige producten om je fiets te smeren, reinigen, beschermen zijn getest door professionals. Ze geven je fiets de bescherming en behandeling die het nodig heeft zonder dat de producten schade toebrengen aan het milieu of jouw gezondheid. Kortom; het beste voor je fiets hoeft niet langer ten koste te gaan van het milieu.

Onderhoudsproducten voor de fiets

Geef jouw fiets alleen het aller schoonste

Langs de weilanden, door de bossen of over de dijk. We fietsen wat af. Goed onderhoud zorgt er niet alleen voor dat de fiets langer meegaat, het zorgt er ook voor dat je meer uit je fietskilometers kan halen. Meer plezier, meer snelheid, meer wattages of meer kilometers. Het is maar net met welk doel je fietst. Maar wat goed is voor de fiets, is niet automatisch goed voor ons milieu.

Nu is er Airolube!

Plantaardige smeer- en onderhoudsproducten, getest door de professionals. Het geeft je fiets de bescherming en behandeling die het nodig heeft om kilometers lang mee te gaan zonder dat de producten schade toebrengen aan het milieu of jouw gezondheid.

Plantaardig

Fossiele bronnen raken uitgeput en vervuilen de wereld. De smeer- en onderhoudsproducten van Airolube zijn plantaardig. Zo zijn de ingrediënten hernieuwbaar en bewezen schoner voor het milieu.

Biologisch afbreekbaar

Overal je fiets kunnen onderhouden zonder schade toe te brengen aan het milieu, dat is waar Airolube voor staat. Alle smeer- en onderhoudsproducten zijn afbreekbaar door de natuur.

Getest door de professionals

Alle producten worden getest door professionals. Mensen met kennis van fietsen. Zo kunnen we een effectieve werking van onze producten garanderen.

Kortom; het beste voor je fiets hoeft niet langer ten koste te gaan van het milieu.