Toiletreinigers en ontkalkers

Een complete lijn schoonmaakmiddelen om uw toiletten, urinoirs, wasbakken dagelijks of het periodiek te reinigen. Afhankelijk van de werkzaamheden vind u in de categorie toiletreinigers en ontkalkers om toiletten, urinoirs, wasbakken, wandtegels schoon en vrij van vuil en kalk te houden.

Toiletreinigers en ontkalkers

De online webshop voor sanitairreinigers en ontkalkers

Uw toilet, douche, zwembad, was-, en/of kleedruimten fris en hygienisch schoon? Alleen met de juiste schoonmaakmiddelen houdt u uw sanitaire ruimten netjes en schoon. Ons assortiment omvat verschillende sanitairreinigers zoals dagelijkse reinigers voor het schoonmaken van toiletten, tegelvloeren en tegelwanden en ontkalkers om kalk te verwijderen.

In onze online shop vind u alles wat u nodig heeft voor de reiniging en hygiëne van uw sanitair. Wij bieden u diverse sanitairreinigers, zwembadreinigers en ontkalkers van Clover Chemicals om wastafels, tegelwanden, tegelvloeren, douchewanden en toilettenvloeren schoon te maken en helpen u om toiletruimten, doucheruimte, was-, en kleedruimten schoon en hygiënisch te houden.

Frissan sanitairreiniger

Frissan is een fris geparfumeerde zuurvrije dagellijkse sanitairreiniger voor toilet en wasruimte. Reinigt en zorgt voor een langhoudende aangename geur. Frissan is geschikt voor bedrijfsmatig en huishoudelijk gebruik om dagelijks alle onderdelen en oppervlakken in toiletruimten, douche en wasruimten schoon en fris te houden. Frissan is verkrijgbaar in 1 liter en 5 liter verpakking

Clover C4 Sanitairreiniger

Clover C4 Sanitairreiniger is een geconcentreerde, licht zure sanitairreiniger geschikt voor het reinigen en ontkalken van wastafels, toiletten, urinoirs, wandtegels, en vloeren in toiletruimten en wasruimten. Het product bevat veilige citroenzuren om kalkaanslag en organische afzettingen in één handeling te verwijderen.

Clover ECO 507 Sanitairreiniger

Clover ECO 507 Sanitairreiniger is een dagelijkse sanitairreiniger om toiletten, wastafels, douche, kranen, urinoirs, wandtegels en vloeren in toiletruimten schoon en fris te houden. Een effectieve geconcentreerde sanitairreiniger om alle waterbestendige oppervlakken in sanitaireruimten schoon te maken.

Clover Acid Wash 80 cement, roest en kalk verwijderaar

Clover Acid Wash 80 cement, roest en kalk verwijderaar is een sterk geconcentreerde zure reiniger voor het verwijderen van roestvlekken, cementvlekken en ernstige kalkaanslag. Acid Wash 80 is ideaal voor het reinigen van betonvloeren, metselwerk en steen en verwijdert betonresten en cementsluier van oppervlakken.

Clover Zakol toiletreiniger en ontkalker

Clover Zakol toiletreiniger en ontkalker is een bacteriedodende zure toiletreiniger/ontkalker. Een krachtige zure toiletreiniger ontworpen om te ontkalken, te ontgeuren en te desinfecteren. Zakol is een dikke, blauwe, parfumeerde toiletreiniger en ontkalker met dennengeur die kalkaanslag verwijdert en bacteriën dood.

Clover Breaker Zwembadreiniger en toiletontkalker

Clover Breaker Zwembadreiniger en toiletontkalker is een doeltreffende reiniger en ontkalker voor fitness centers, sportclubs, ontspanningscentra, kleedkamers, doucheruimten en zwembaden. Deze vloeibare zure reiniger met krachtige werking is een doeltreffende reiniger en ontkalker voor het verwijderen van ernstige kalkaanslag en lichaamsvetten, het reinigen van zwembadranden, natte ruimten, zwembadwanden, -accessoires en -installaties.

Sanitairreiniger, zwembadreiniger of ontkalker bestellen?

Bestel nu eenvoudig en snel onze sanitairreinigers op schoonmaakgroothandel Emmen. Weet u niet zeker welk product u nodig heeft of heeft u nog vragen over onze sanitairreinigers? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag!

Niet gevonden wat u zocht?

Bekijk ook onze andere categorieën: interieurreinigers | vloerreinigers | industriële reinigers | schoonmaakmiddelen voor glazenwassers | auto- en truckreinigers |