Vloerreiniging en verzorgingsproducten

Vloeren zijn gemaakt van verschillende materialen en moeten daarom met verschillende producten worden gereinigd. Inderdaad, als u het verkeerde schoonmaakmiddel zou gebruiken, zou u de vloer permanent kunnen beschadigen, dus het is belangrijk dat u beschikt over de juiste schoonmaakmiddelen. Doorzoek ons ruime assortiment reinigings- en onderhoudsproducten voor vinylvloeren, laminaatvloeren, linoleumvloeren, PVC vloeren, tegelvloeren, gietvloeren, marmer, leisteen enzovoort.

Voordelige vloerreinigers en onderhoudsproducten

Vloerreinigers

Sorteren op:

Ongeacht wat voor soort vloer u heeft, wij hebben het juiste product voor uw vloeren.

Wat voor soort vloer u ook heeft, goed onderhoud voorkomt veel problemen en zorgt dat u jaren kunt genieten van een mooie schone vloer. Het volgen van een regelmatig onderhoudsschema en het gebruik van reinigingsproducten die effectief reinigen met de minste hoeveelheid arbeid is de meest efficiënte manier om het uiterlijk van een vloer te behouden.

Basisprincipes voor vloerverzorging

Waarschijnlijk is het eerste wat iemand ziet bij het betreden van uw faciliteit uw vloeren, die, afhankelijk van hoe schoon of vies ze eruit zien, hun perceptie van hoe schoon en hygiënisch het hele gebouw is, kunnen bepalen. Vloeren die vies of versleten lijken, kunnen de indruk wekken dat de netheidsnormen van de faciliteit ontbreken. De basisprincipes van vloerverzorging zijn het begrijpen van het belang van het reinigen van uw vloeren voor veiligheid, uiterlijk en netheid en het volgen van een routine onderhoudsprogramma dat helpt uw vloerinvestering en bedrijfsresultaten te beschermen.

Stofzuigen of stofwissen

Begin uw dagelijkse routine met stofzuigen of stofwissen om oppervlaktevuil te verwijderen. Als u gaat stofwissen vermijd zoveel mogelijk stofwisdoeken op oliebasis, die strepen en vlekken veroorzaken en die nog meer vuil aantrekken.

Vochtig dweilen

Gebruik een schone dweil of mop, schoon water en het juiste schoonmaak- of onderhoudsmiddel en volg de omschrijving op het etiket. Dit voorkomt overdosering en voorkomt schade aan de vloer zoals donkerder of vergelen van de vloer. Afhankelijk van uw vloersoort moet u vermijden dat u de vloer te nat maakt, zodat bijvoorbeeld uw laminaatvloer omhoog komt. Spoel uw vloeren altijd na met schoon water en een schone dweil of mop om eventuele zeepresten te verwijderen. Het achterblijven van zeep veroorzaakt onaangename vlekken op uw vloeren.

Product

Zorg dat u het juiste product gebruikt. Gebruik een vloerreiniger of onderhoudsproduct die geschikt is voor uw specifieke vloer, het schoonmaken van een linoleumvloer heeft tenslotte een andere behandeling nodig dan een gietvloer, laminaatvloer, pvc vloer, vinylvloer of industriële vloer. Wij hebben een ruim assortiment reinigings- en onderhoudsproducten die u helpen uw vloer in goede staat te houden.

Handmatig of automatisch schrobben van vloeren

Gebruikt u een schrobzuigmachine of schrobt u uw vloeren met de hand? Voor iedere handeling hebben wij de juiste reinigingsmiddelen gespecificeerd in categorieën zodat wij het maken van uw keuze eenvoudiger maken. Twijfelt u ondanks de ruime keuze nog wat voor product geschikt is voor uw vloer of reinigingsmachine neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, "beter meerdere keren te veel gebeld dat één keer de verkeerde keuze gemaakt, is ons motto". Wij helpen u graag met het zoeken naar het juiste product voor uw reinigingsdoeleinden.