Grote selectie vuilniszakken voor huishoudelijk en commercieel gebruik

Pedaalemmerzakken, vuilniszakken, afvalzakken en containerzakken. Vuilniszakken worden dagelijks door professionele schoonmakers, in kantoren, keukens en voor huishoudelijke taken gebruikt. Met vuilniszakken van verschillende groottes kunt u werkwagens, vuilnisbakken, pedaalemmers en containers van 240 liter voorzien zodat u snel een eenvoudig afval kunt scheiden en verwijderen.

Vuilniszakken

Sorteren op:

Pedaalemmerzakken, vuilniszakken, afvalzakken en containerzakken

Op onze webshop vindt u een compleet aanbod aan pedaalemmerzakken, vuilniszakken, afvalzakken en containerzakken en andere afvalzakken. In iedere afvalbak past een andere vuilniszak, let bij je aankoop daarom goed op dat je de juiste inhoud van de vuilniszak hebt gekozen.

Pedaalemmerzakken

Ook voor die kleine afvalbakjes in bijv. het toilet of de keuken hebben wij de juiste zak. Deze pedaalemmerzakken zijn misschien kleiner dan de gebruikelijke afvalzakken, maar niet minder belangrijk. Deze zakken leveren wij in verschillende kleuren en afmetingen, maar allen van uitstekende kwaliteit!

Afvalzakken

Afvalzakken en huisvuilzakken zijn onmisbaar in het dagelijkse (bedrijfs)leven. Het is van groot belang voor de hygiëne op kantoor of in huis. Daarom is het van essentieel belang dat de zakken van goede kwaliteit zijn en niet doorscheuren.

Containerzakken

Ook voor containerzakken zit u bij ons goed! Wilt u een zak in de kliko om deze schoon en netjes te houden? Dan hebben wij de afvalzak die u zoekt! Deze zakken hebben wij in verschillende kwaliteiten, namelijk: HDPE en LDPE.