Afvalbak open 25 liter RVS/Kunststof

Productnr.: SGE5740

€ 135,15
excl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

RVS/Kunststof afvalbak 25 liter open, PQXA25
Afvalbak voor wandmontage.
Met ovalen open inworp.
Met binnenring.
De RVS voorzijde is gedeeltelijk van de achterzijde los te maken voor optimale zakverwisseling.


Uw gasten rekenen op een sanitaire ruimte met een schone en hygiënische uitstraling. Een ruimte waarin geen papier rondslingert of afval op de grond ligt. De PlastiQline Exclusive open afvalbak biedt u een praktische en stijlvolle oplossing voor al uw afval.

De open PlastiQline Exclusive afvalbak is herkenbaar aan de zwarte kunststof en de exclusieve rvs plaat. Door de combinatie van deze verschillende materialen heeft deze afvalbak een echte designuitstraling. Hiermee springt de afvalbak meteen in het oog als stijlvol accessoire.
Het rvs en de zwarte kunststof zijn praktisch afneembaar en hebben een speciale anti-finger coatinglaag. Hierdoor oogt de afvalbak altijd hygiënisch, zonder vingerafdrukken.

De ovalen open inworp biedt voldoende ruimte voor het gelijktijdig gebruik door meerdere personen. De afvalbak is voorzien van een handige binnenring en de demontabele rvs voorzijde. Hierdoor is de afvalzak snel en eenvoudig verwisselbaar.

Materiaal: RVS voorzijde/ABS kunststof zijkanten, Kleur: Zwart, Hoogte: 665 mm, Breedte: 400 mm, Diepte: 185 mm, Toepassing: Wandmontage, Uitvoering: Open, Inhoud: 25 liter