Body wash - Clover Coconut - 5 liter

Body wash - Clover Coconut - 5 liter

Productnr.: SGE453

€ 16,09
-10%

€ 14,48

(1 l = € 2,90)
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Body wash - Clover Coconut - 5 liter

Coconut Body Wash is een revitaliserende douchegel met de frisse geur van kokosnoot. Ideaal als navulling van navulbare zeepdispensers in hotels etc.

Een douchegel met de prettige geur van kokosnoot die vanwege de Milde formule zeer geschikt is voor gebruik over het hele lichaam. Geschikt voor frequent gebruik, zacht maar effectief.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Coconut is Ph 6-8 neutrale reiniger


Geschikt voor:

  • Alle huidtypes


Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
5 stuk(s) of meer€ 13,75Prijs per artikel: € 13,75
10 stuk(s) of meer€ 13,03Prijs per artikel: € 13,03
20 stuk(s) of meer€ 12,30Prijs per artikel: € 12,30
30 stuk(s) of meer€ 11,58Prijs per artikel: € 11,58