Cleanfix DS8 Professionele stoomreiniger voor sanitaire ruimten en professionele keukens

Productnr.: SGE036.000

€ 2.839,00
-23%
€ 2.195,00
(1 stuk(s) = € 2.195,00)
excl. btw, excl. levering
Productgegevensblad
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Cleanfix DS8 Professionele stoomreiniger

Stomen en zuigen in 1 beweging; Overal waar, hygiëne de eerste prioriteit heeft en de best mogelijk prestatie vereist is, is de Cleanfix DS8 Professionele stoomreiniger de juiste machine! Zelfs ingedroogde en hardnekkige vervuiling wordt met behulp van minimaal reinigingsmiddel, opgelost en direct opgezogen. Vet, olie of andere vervuilingen vormen geen enkel probleem voor de DS 8. Wanden, vloeren en ramen worden hygiënisch gereinigd en zijn weer als nieuw. De DS 8 werkt alleen met pure stoom, dus zonder reinigingsmiddel. Is reinigingsmiddel om de een of andere reden toch echt nodig dan kan het betreffende oppervlak daarmee van tevoren worden behandeld. Alleen daar waar het echt nodig is en ook hoeveel als nodig is. Dat spaart reinigingsmiddel. Dat spaart het milieu!


Zeer geschikt voor sanitaire ruimten en professionele keukens

Op deze plaatsen is hygiënisch reinigen noodzaak! De DS 8 zorgt hier voor een perfect hygiënisch oppervlak en schoon resultaat. DS 8 is ook zeer goed inzetbaar in voedingsmiddelenindustrie, zwembaden, kuuroorden en sportaccommodaties. Een groot voordeel van het stoomreinigen van deze ruimten is dat er gereinigd wordt met een minimum aan water (=stoom) en reinigingsmiddel. Dit is ook nog eens goed voor het milieu.


Voordelen van deze gebruikte eenschijfmachine

Wanden, vloeren en ramen worden hygiënisch gereinigd en zijn weer als nieuw. - De DS 8 werkt alleen met pure stoom, dus zonder reinigingsmiddel. - Ideaal voor bijvoorbeeld bakkerijen, slagerijen, keukens voor het hygiënisch reinigen van ovens, werkbanken, vloeren. - Ook te gebruiken ontkalken en desinfecteren van sanitaire ruimten, kranen in hotels, wellness, recreatieparken. - Of denk aan het stomen van auto-interieuren, stoelen of matrassen (wantsen/huisstofmijt) - DS 8 wordt geleverd met vloerzuigmond. - Diverse accessoires optioneel verkrijgbaar.


De Cleanfix DS8 wordt geleverd inclusief:

Stoom-/zuigslang 3 meter met handbuis, buis compleet, navulfles 2 liter (plastic), vloerzuigmond (schrob/stoom/afzuiging), duwbeugel bovenzijde, duwbeugel onderzijde, materiaalkorf