Cleanfix Excentrische schrobmachine EdgeFix XL

Cleanfix Excentrische schrobmachine EdgeFix XL

(1 stuk(s) = € 1.750,00)
€ 3.850,00
-55%

€ 1.750,00

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Cleanfix Excentrische schrobmachine EdgeFix XL

Deze gebruikte Cleanfix Excentrische schrobmachine EdgeFix XL is het paradepaardje van de vloerreiniging! De machine is geheel uitgevoerd in RVS dus zeer degelijk en is bijzonder effectief dankzij de excentrische bewegingen. De pad maakt per minuut 2800 kleine rondjes van 7 mm groot. Door deze excentrische bewegingen is reinigen nog nooit zo gemakkelijk geweest.

De getoonde schrobmachine Is technisch 100% in orde. Heeft enige gebruikssporen. U heeft 3 maanden garantie na aanschaf van deze machine.


De machine wordt geleverd met:

  • 2 sets gewichten ( totaal 2 x 6 kg per set)
  • 1 doos pads naar keuze
  • verlengkabel 15 meter.


Puur vermogen en kracht!

Met de Cleanfix Excentrische schrobmachine EdgeFix XL heeft u het perfecte reinigingsapparaat voor vrijwel alle vloeren (beton - en natuursteen, PVC, tegels, veiligheidsvloeren en parket). Je kunt niet alleen coatings (diep) reinigen, schuren maar ook strippen. Het vierkante ontwerp zorgt ervoor dat iedere hoek perfect gereinigd wordt. Onze gepatenteerde handgreepverstelling en de grote transportwielen voor eenvoudig transport zijn grote voordelen.


Voordelen van deze gebruikte eenschijfmachine

Met de EdgeFix XL kunt u (vaak zonder toevoeging van reinigingsmiddelen) reinigen, strippen, polijsten, schuren en verwijderen van verf, coatings, lijmresten etc.. Door de vorm van de machine kan er vlak langs de randen, plinten en in hoeken gewerkt worden.