Cleanfix ROBO 40 automatische schrob- zuigmachine

(1 stuk(s) = € 5.250,00)
€ 11.000,00
-52%

€ 5.250,00

Op voorraad
Levertijd: 1-3 weken dag(en)

Beschrijving

Cleanfix ROBO 40 automatische schrob- zuigmachine

De Cleanfix ROBO 40 direct inzetbare automatische schrob- zuigmachine voor grote oppervlakken zoals sporthallen en tot 800M2. Deze robuuste, nieuwe generatie schrob-/zuigmachine in een geheel nieuw design heeft een kleine draaicirkel en zeer wendbaar. De machine verplaatst zichzelf d.m.v. computer systeem met optimaal reinigingsresultaat door de hoge borsteldruk. Hij is snel, efficiënt, effectief en zeer wendbaar en heeft een werkduur van ongeveer 4 uur.


Eenvoudig in gebruik

De machine met geïntegreerd laadapparaat, grote veiligheidswielen voor nauwkeurige reiniging langs randen en grote vulopening is eenvoudig in gebruik. De borstel is eenvoudig te vervangen en heeft een grote deksel zodat u de tank en filter kunt reinigen. De afvoerslang heeft een flexibel gedeelte zodat u gedoseerd de vuilwatertank kunt ledigen zonder te morsen.


Voordelen van deze gebruikte schrobzuigmachine

Deze voormalige demo machine is in goede staat en wordt compleet geleverd met batterijen, lader en borstel. U heeft 6 maanden garantie na aanschaf van de Cleanfix ROBO 40 automatische schrob- zuigmachine.