Cleanfix schrobmachine Powerdisc + AS 05

Cleanfix schrobmachine Powerdisc + AS 05

(1 stuk(s) = € 1.295,00)
€ 1.437,95
-10%

€ 1.295,00

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Cleanfix schrobmachine Powerdisc + AS 05

De Cleanfix schrobmachine Powerdisc + AS 05 (afzuigunit) is de dé allrounder onder de eenschijfsmachines. Met de 160 omwentelingen/minuut overtuigt deze schrobmachine door zijn veelzijdige inzetmogelijkheden. Nat óf droog, de PowerDisc LS reinigt allerlei soorten harde vloeren. Door de traploos verstelbare steel is de PowerDisc LS voor ieder persoon de juiste werkhoogte instelbaar: ergonomisch en comfortabel reinigen.


De getoonde schrobmachine is in zeer goede staat en u heeft 3 maanden garantie na aanschaf van deze machine.


Puur vermogen en kracht!

De standaard machine is uitermate geschikt voor basis- en onderhoudsreiniging. De machine is optioneel uit te breiden met een schrobtank van 12 liter. Dankzij de snaaraandrijving is de machine ook bij volle kracht goed te hanteren, stil en trillingsvrij. Werken met een schrobmachine is nog nooit zo eenvoudig geweest


Voordelen van deze gebruikte eenschijfmachine

Met een opgenomen vermogen van max. 1200 W/230 V en borsteltoerental van 160 omwentelingen per minuut kan deze schrobmachine met een werkbreedte van 44cm en kabellengte van 12,5 meter perfect worden ingezet voor diverse werkzaamheden. Door de werkhoogte van 37cm past deze machine eenvoudig onder tafels.