Cleanfix schrobmachine Powerdisc HD

Cleanfix schrobmachine Powerdisc HD

(1 stuk(s) = € 995,00)
€ 1.426,00
-30%

€ 995,00

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Cleanfix schrobmachine Powerdisc HD

De Cleanfix schrobmachine Powerdisc HD is de eenschijfmachine van Cleanfix en is de ultieme eenschijfmachine voor de allerhoogste eisen. Van parket slijpen, nat of droog schrobben van harde vloeren, tapijtreinigen tot het kristalliseren van marmeren vloeren deze machine kan nagenoeg alles. Met het gewicht van 43 kg behaalt u een topresultaat!


De getoonde schrobmachine is in zeer goede staat en u heeft 3 maanden garantie na aanschaf van deze machine.


Puur vermogen en kracht!

HD staat voor heavy duty. Het maakt niet uit of het gaat om het schuren van houten vloeren, nat schrobben van harde vloeren of het kristalliseren van marmer: met het uitneembare standaardgewicht van 9,8 kg krijgt u een first class resultaat. Daarnaast kunnen nog eens twee gewichten van elk 4 kg worden gemonteerd. Om te vervoeren, verwijdert u eenvoudig het standaardgewicht.

Voordelen van deze gebruikte eenschijfmachine

Met een opgenomen vermogen van max. 1200 W/230 V en borsteltoerental van 160 omwentelingen per minuut kan deze schrobmachine met een werkbreedte van 44cm en kabellengte van 12,5 meter perfect worden ingezet voor diverse werkzaamheden. Door de werkhoogte van 37cm past deze machine eenvoudig onder tafels.