Cleanfix schrobmachine Powerdisc HS (High Speed)

Cleanfix schrobmachine Powerdisc HS (High Speed)

(1 stuk(s) = € 450,00)
€ 1.245,00
-64%

€ 450,00

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Cleanfix schrobmachine Powerdisc HS

De Cleanfix schrobmachine Powerdisc HS (High Speed) is een High Speed eenschijfmachine voor onderhoud en boenen van diverse vloeren. Met 410 omwentelingen per minuut brengt deze machine glans op velerlei vloeren (o.a. parket, linoleum etc.) . De PowerDisc HS is ook ideaal voor het sprayreinigen van vloeren. Deze methode wordt vaak gebruikt bij het herstellen van versleten waslagen.


De getoonde High Speed machine is in goede staat, u heeft 3 maanden garantie na aanschaf van deze machine.


Uw vloeren weer schoon en glanzend.

De Cleanfix schrobmachine Powerdisc HS (High Speed) is de Highspeed machine van Cleanfix voor het onderhoud en boenen van diverse vloeren. Door het hoge toerental brengt u uw vloeren weer op glans doormiddel van sprayreiniging, ideaal voor het herstellen van versleten waslagen.


Voordelen van deze gebruikte High Speed machine

Met een opgenomen vermogen van max. 1200 W/230 V en borsteltoerental van 410 omwentelingen per minuut kan deze High Speed machine met een werkbreedte van 44cm en kabellengte van 12,5 meter perfect worden ingezet voor het sprayen en boenen van vele soorten vloeren en brengt deze weer op glans. Door de werkhoogte van 37cm past deze machine eenvoudig onder tafels en hoeft u deze niet te verplaatsen.