Cleanfix schrobmachine RA 431 IBC (inclusief baterijen en lader)

Productnr.: SGE436.015occ

€ 4.038,00
-64%
€ 1.450,00
(1 stuk(s) = € 1.450,00)
excl. btw, excl. levering
Productgegevensblad
Op voorraad
Levertijd: 1-3 weken dag(en)

Beschrijving

Cleanfix schrobmachine RA 431 IBC

De Cleanfix schrobmachine RA 431 IBC (inclusief baterijen en lader) is een schrobzuigmachine voor (middel)grote oppervlakken met een werkcapaciteit van ongeveer 45 minuten en wordt geleverd met rechte zuigmond, nieuwe zuigrubbers, nieuwe schrobborstel of padhouder naar keuze, nieuwe batterijen (werkduur ongeveer 0,75 uur) en laadapparaat ( opmerking: afhankelijk van het aanbod kan dit een externe lader of een geïntegreerde lader zijn).


De getoonde schrobmachine is technisch in goede staat. De behuizing heeft diverse zichtbare beschadigingen in de kunststof behuizing.


Optimaal reinigingsresultaat

De RA 431 IBC heeft een optimaal reinigingsresultaat en schrobt moeiteloos allerlei soorten vloeren in gangen, bedrijfshallen etc. en heeft een schrobprestatie van 1180m² per uur. Geschikt voor alle harde vloeren in kantoren en industrie. Deze schrobmachine wordt geleverd


Voordelen van deze gebruikte schrobzuigmachine

De grote wielen (23 cm) garanderen een trillingsvrije werking van deze machine. Bij extreme vervuiling kan er naast een schrobborstel ook vloerpads worden gebruikt om het vuil te verwijderen. U heeft 6 maanden garantie na aanschaf van de Cleanfix schrobmachine RA 431 IBC (inclusief baterijen en lader).