Cleanfix schrobmachine RA 501 IBC  (inclusief baterijen en lader)

Cleanfix schrobmachine RA 501 IBC (inclusief baterijen en lader)

(1 stuk(s) = € 1.900,00)
€ 5.111,75
-63%

€ 1.900,00

Op voorraad
Levertijd: 1-3 weken dag(en)

Beschrijving

Cleanfix schrobmachine RA 501 IBC

De Cleanfix schrobmachine RA 501 IBC (inclusief baterijen en lader) is een zeer wendbare schrob-/ zuigmachine voor (middel) grote oppervlakken met een werkcapaciteit van ongeveer 1 uur. De RA 501 IBC wordt geleverd met parabolische zuigmond, nieuwe zuigrubbers, nieuwe schrobborstel of padhouder naar keuze, nieuwe batterijen en laadapparaat ( opmerking: afhankelijk van het aanbod kan dit een externe lader of een geïntegreerde lader zijn).


De getoonde schrobmachine is technisch in goede staat. De behuizing ziet er nog goed uit. Wel enige gebruikerssporen.


Optimaal reinigingsresultaat

De RA 501 IBC heeft een optimaal reinigingsresultaat en schrobt moeiteloos allerlei soorten vloeren in showroom, werkplaatsen, gangen, bedrijfshallen etc. en heeft een schrobprestatie van 1575 m2 per uur. Geschikt voor alle harde vloeren in kantoren en industrie. Deze schrobmachine wordt geleverd


Voordelen van deze gebruikte schrobzuigmachine

De grote wielen (23 cm) garanderen een trillingsvrije werking van deze machine. Bij extreme vervuiling kan er naast een schrobborstel ook vloerpads worden gebruikt om het vuil te verwijderen. U heeft 6 maanden garantie na aanschaf van de Cleanfix schrobmachine RA 501 IBC (inclusief baterijen en lader).