Cleanfix schrobmachine RA 701 B

Cleanfix schrobmachine RA 701 B

(1 stuk(s) = € 3.950,00)
€ 8.564,00
-54%

€ 3.950,00

Op voorraad
Levertijd: 1-3 weken dag(en)

Beschrijving

Cleanfix schrobmachine RA 701 B

De Cleanfix schrobmachine RA 701 B is een ouder type schrobmachine en wordt geleverd inclusief gebruikte batterijen. De machine is de Ideale schrobzuigmachine voor grote oppervlakken met optimaal reinigingsresultaat door de hoge borsteldruk. Hij is snel, efficiënt, effectief en zeer wendbaar en heeft een werkduur van ongeveer 4 uur. Zowel de eenvoudige en corrosievrije opbouw (chassis in roestvrijstaal) als de gesloten constructie maakt de machine hygiënisch in gebruik. De rij-snelheid is traploos instelbaar voor zowel voor- als achterwaarts. Echter reiniging kan alleen voorwaarts plaatsvinden.


Altijd én overal opladen

Deze Cleanfix schrobmachine RA 701 B met geïntegreerd laadapparaat waarmee u eenvoudig alle vloeren kunt schrobben in magazijnen, gangen en bedrijfshallen. De machine reinigt alleen voorwaarts.


Voordelen van deze gebruikte schrobzuigmachine

De machine is in goede staat, heeft wel diverse gebruikerssporen en wordt compleet geleverd met gebruikte batterijen 4x 6v 180 ah. U heeft 3 maanden garantie na aanschaf van de Cleanfix schrobmachine RA 701 B.