Clover Acid Wash 80 cement, roest en kalk verwijderaar 1 liter en 5 liter

vanaf € 2,99


Beschrijving

Clover Acid Wash 80 cement, roest en kalk verwijderaar

Clover Acid Wash 80 cement, roest en kalk verwijderaar is een sterk geconcentreerde zure reiniger voor het verwijderen van roestvlekken, cementvlekken en ernstige kalkaanslag. Acid Wash 80 is ideaal voor het reinigen van betonvloeren, metselwerk en steen en verwijdert betonresten en cementsluier van oppervlakken.


NIET geschikt voor gebruik op roestvrij staal. ALLEEN te gebruiken op zoutzuurbestendige oppervlakken. Test vooraf in een onopvallend gebied voordat u doorgaat met de volledige toepassing.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Acid wash 80 is Ph 0-2 sterk alkalisch ( krachtige zure reiniger/ontvetter)

Geschikt voor:

  • Toiletten