Clover Alloy Velgenreiniger - 5 liter

(1 stuk(s) = € 13,98)

€ 13,98

Op voorraad
Levertijd: 3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Clover Alloy Velgenreiniger

Clover Alloy Velgenreiniger is een lichtmetalen velgenreiniger, een gespecialiseerd reinigingsproduct voor het verwijderen van remstof en vervuiling van lichtmetalen velgen. Een velgenreiniger op basis van zuren en emulgatoren en volledig in water oplosbaar product. Alloy vellgenreiniger wordt veel gebruikt in de auto- en transportindustrie en kan ook worden gebruikt om roestvlekken te verwijderen van alle zuurbestendige oppervlakken. Een geconcentreerd zuur reinigingsmidel voor professioneel gebruik om remstof en zware vervuiling van aluminium wielen te verwijderen.


Gebruiksaanwijzingen Clover Alloy Velgenreiniger


Borstel los vuil en vuil weg

Voordat u de lichtmetalen velgenreiniger aanbrengt, moet u los vuil met een harde borstel of een doek wegvegen. Hierdoor kan de reinigingsvloeistof van de lichtmetalen wielen beter contact maken met de lichtmetalen wielen en efficiënt werken op het hardnekkiger vuil en vuil op het oppervlak van de wielen.

De lichtmetalen velgenreiniger aanbrengen

Nadat u zoveel mogelijk los vuil hebt verwijderd, moet u Clover lichtmetalen velgenreiniger aanbrengen met een borstel of spons. Dit wordt gemakkelijker gemaakt door een kleine hoeveelheid van de lichtmetalen velgenreiniger in een ondiepe schaal of schaal te gieten, van waaruit u de vloeistof op uw borstel kunt opscheppen voordat u deze op uw lichtmetalen velg aanbrengt.

Geef 10 minuten contacttijd

Nadat u reiniger op uw lichtmetalen velgen heeft aangebracht, moet de reinigingsoplossing voor lichtmetalen velgen ongeveer 10 minuten worden gelaten, zodat het vuil, vet en stof op het wiel kan afbreken.


NB Gebruik geen lichtmetalen velgenreiniger door middel van een hogedrukreiniger


Verpakking: 5 liter