Clover Arosa Luchtverfrisser

Clover Arosa Luchtverfrisser

Productnr.: SGE812

€ 5,14

(1 fles(sen) = € 5,14)
Levertijd: 3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Clover Arosa Luchtverfrisser

AROSA is een kant-en-klare, zeer geurige, designer luchtverfrisser van CLOVER CHEMICALS, die eenvoudig kan worden gedecanteerd tot een trigger spray en direct kan worden aangebracht op aangetaste en optimale gebieden. Het is een langdurige vloeistof, doordrenkt met geur van jasmijn, ylang-ylang, perzik, muskus en amber.


AROSA wordt veel gebruikt in hotels, lobby's, winkels, openbare gebouwen, theaters en transport; voor de beste prestaties moet het in hoeken en op ingangsmatten worden gespoten.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Arosa is Ph 6-8 neutrale reiniger