Clover B-Kleen Extra, bekleding & interieurreiniger 5 liter

Productnr.: SGE-310

vanaf € 22,30

(1 fles(sen) = € 22,30)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover B-Kleen Extra, bekleding & interieurreiniger

Clover B-Kleen Extra is een krachtige bekledings- en interieurreiniger die speciaal is ontworpen voor het reinigen van stoffen en bekleding in auto's, bussen, treinen, en andere voertuigen. Deze reiniger wordt geleverd in een royale verpakking van 5 liter en is ideaal voor grootschalig gebruik in de transportsector.


Belangrijkste kenmerken van Clover B-Kleen Extra (5 liter):

  1. Grondige Reiniging: B-Kleen Extra is ontworpen om stof, vuil, vlekken en vettige aanslag effectief te verwijderen, waardoor het interieur van voertuigen er weer fris en schoon uitziet.
  2. Veelzijdigheid: Deze reiniger is geschikt voor gebruik op verschillende soorten stoffen, waaronder stoelbekleding, vloermatten, plafondbekleding en meer.
  3. Geconcentreerde Formule: De geconcentreerde formule betekent dat u slechts een kleine hoeveelheid product nodig heeft om effectieve resultaten te bereiken, wat kostenbesparend is.
  4. Eenvoudig in Gebruik: B-Kleen Extra kan worden verdund volgens de aanbevolen verhoudingen en vervolgens worden toegepast met een sproeiflacon of een geschikte reinigingsmachine.


Deze interieurreiniger is zeer geschikt voor professioneel gebruik in de transportsector, zoals bij autoverhuurbedrijven, busmaatschappijen en autowasstraten. Het helpt bij het herstellen van de frisse uitstraling van het interieur van voertuigen en zorgt voor een schone en gastvrije omgeving voor passagiers en chauffeurs. Volg de aanwijzingen op de verpakking voor het beste resultaat.