Clover B-Kleen Extra, tapijt en bekledingsreiniger 5 liter

Clover B-Kleen Extra, tapijt en bekledingsreiniger 5 liter

Productnr.: SGE-310

€ 19,63
-10%

€ 17,67

(1 stuk(s) = € 17,67)
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover B-Kleen Extra, tapijt en bekledingsreiniger 5 liter

Clover B-Kleen Extra, tapijt en bekledingsreiniger 5 liter is een heavy- duty, schuimarme, alkalische reiniger voor het reinigen, revitaliseren en herstellen van tapijten en bekleding in voertuigen. Het is zeer effectief wanneer het wordt gebruikt om vet, olie, nicotine en algemene vervuiling te verwijderen en uitstekend geschikt voor het reinigen van stoffering en tapijten in bestelwagens, auto's, vrachtwagens en bussen.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is de pH-waarde? De pH- waarde geeft de zuurtegraad aan. PH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)

Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


B-Kleen extra is pH 12-14 sterk alkalisch (krachtige reiniger)


Geschikt voor:

  • Bekledingen
  • Tapijten

Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
5 stuk(s) of meer€ 16,79Prijs per artikel: € 16,79
10 stuk(s) of meer€ 15,90Prijs per artikel: € 15,90
20 stuk(s) of meer€ 15,02Prijs per artikel: € 15,02
30 stuk(s) of meer€ 14,14Prijs per artikel: € 14,14