Clover Breaker zwembadreiniger en krachtige toiletontkalker 1 liter en 5 liter

Productnr.: SGE506

vanaf € 5,45

Productgegevensblad
Levertijd: 3 werkdagen dag(en)

Beschrijving

Clover Breaker zwembadreiniger en krachtige toiletontkalker

Clover Breaker Zwembadreiniger en toiletontkalker is een doeltreffende reiniger en ontkalker voor fitness centers, sportclubs, ontspanningscentra, kleedkamers, doucheruimten en zwembaden. Deze vloeibare zure reiniger met krachtige werking is een doeltreffende reiniger en ontkalker voor het verwijderen van ernstige kalkaanslag en lichaamsvetten, het reinigen van zwembadranden, natte ruimten, zwembadwanden, -accessoires en -installaties.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


Breaker is Ph 2-4 sterk alkalisch (krachtige zure reiniger/ontvetter)


Geschikt voor:

  • Roestvrij staal