Clover Breeze Citroen, verfrist uw trappenhuizen, openbare ruimten en toiletruimten

Productnr.: SGE801

vanaf € 3,80

(1 stuk(s) = € 3,80)
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Breeze Citroen, verfrist uw trappenhuizen, openbare ruimten en toiletruimten

Clover Breeze Citroen, verfrist uw trappenhuizen, openbare ruimten en toiletruimten. Speciaal product om ruimten zoals wachtruimten, spreekkamers, trappenhuizen, openbare ruimten en toiletten aangenaam te laten ruiken. Clover Breeze Geurconcentraat, Citroen creëert een heerlijke frisse citroengeur in alle ruimten waar dit gewenst is.


Openbare toiletten en openbare ruimten

Creëer een frisse geur in toiletten en openbare ruimten. Urinelucht is een veelvoorkomend probleem in en rondom toiletten en openbare ruimten. Voeg Clover Breeze Geurconcentraat, Citroen toe aan uw schoonmaakwater of vernevel het product met behulp van een sprayflacon op het oppervlak.


Kantoren, wachtkamer en spreekruimten

Onaangename geuren zoals zweet in wachtruimten of spreekkamers blijven vaak lang hangen. Breng Clover Breeze Geurconcentraat, Citroen aan op een onopvallende plaats zoals deurmat of hoek en fris de ruimte op voordat u het volgende gesprek in gaat.


Schoonmaakbedrijven en glazenwassers:

U heeft het trappenhuis net schoon gemaakt maar er hangt toch nog nare lucht? Vernevel een klein beetje Clover Breeze Geurconcentraat, Citroen op deurmat of andere onopvallende plaats en bezoekers, bewoners betreden een schoon en vooral fris gebouw.


Voordelen

Clover Breeze Citroen, verfrist uw trappenhuizen, openbare ruimten en toiletruimten


  • Geconcentreerde krachtige luchtverfrisser
  • Speciaal product om toiletten, openbare ruimten, wachtruimten en trappenhuizen te verwijderen
  • Gebruiksklaar


Verpakkingseenheid

300 ml

5 liter


Doseerpomp

Bij navulverpakkingen kan het lastig zijn om het product over te gieten in de sprayflacon. Gebruik daarom een van onze speciale doseerpomp, zodat u eenvoudig uw sprayflacons vult.