Clover Breeze geurconcentraat - Appel 300 ml

Productnr.: SGE-803-300

vanaf € 4,66

(1 fles(sen) = € 4,66)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Breeze geurconcentraat - Appel

Clover Breeze Geurconcentraat heeft een heerlijke geur van appel en is geschikt om elke ruimte van een frisse en aangename geur te voorzien ook geschikt als potpourri vulling. Met deze handige fles van 300 ml kan je de geurconcentraat verdunnen en aanpassen aan je behoeften.


Belangrijkste Kenmerken:

  1. Langdurige Geur: Clover Breeze geurconcentraat verspreidt een langdurige en heerlijke geur, zodat je ruimtes aantrekkelijker en uitnodigender worden.
  2. Aanpasbare Concentratie: Dit geurconcentraat kan worden verdund, waardoor je de intensiteit van de geur kunt aanpassen aan de grootte van de ruimte.
  3. Frisse Appelgeur: Geniet van de verfrissende en herkenbare geur van sappige appels.
  4. Veelzijdig Gebruik: Geschikt voor gebruik in kantoren, woningen, hotels, restaurants, en meer.


Een Geurige Sfeer Creëren

Clover Breeze Geurconcentraat in appelgeur helpt om ongewenste geuren te elimineren en een positieve sfeer te creëren in elke ruimte. Je kunt de geurconcentraat eenvoudig verdunnen en verspreiden waar dat nodig is.


Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om je hoogwaardige schoonmaakproducten en accessoires te bieden. Bestel vandaag nog Clover Breeze Geurconcentraat (300 ml) en geniet van een heerlijke en uitnodigende geur in je omgeving.