Clover Breeze geurconcentraat - Appel 5 liter

Productnr.: SGE-803-5

vanaf € 77,73

(1 fles(sen) = € 77,73)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Breeze geurconcentraat - Appel

Clover Breeze Geurconcentraat in de verkwikkende geur van appel is de ideale keuze om grotere ruimtes van een heerlijke geur te voorzien. Deze royale fles van 5 liter biedt langdurige frisheid en is perfect voor gebruik in kantoren, hotels, restaurants, scholen en meer.


Belangrijkste Kenmerken:

  1. Langdurige Geur: Clover Breeze geurconcentraat verspreidt een langdurige en heerlijke appelgeur, waardoor ruimtes uitnodigender worden.
  2. Geschikt voor Grootschalig Gebruik: Met een inhoud van 5 liter is deze geurconcentraat perfect voor grootschalig gebruik.
  3. Aanpasbare Concentratie: Verdun het geurconcentraat om de intensiteit van de geur aan te passen aan de grootte van de ruimte.
  4. Herkenbare Appelgeur: Geniet van de frisse en herkenbare geur van sappige appels.


Een Uitnodigende Sfeer Creëren

Clover Breeze Geurconcentraat in appelgeur helpt om ongewenste geuren te neutraliseren en een positieve sfeer te creëren, zelfs in grotere ruimtes. Pas de geurintensiteit eenvoudig aan door het geurconcentraat te verdunnen.

Schoonmaakgroothandel Emmen biedt hoogwaardige schoonmaakproducten en accessoires. Bestel vandaag nog Clover Breeze Geurconcentraat (5 liter) en geniet van een uitnodigende en frisse geur in grotere omgevingen.