Clover Breeze geurconcentraat - Carnation 5 liter

Productnr.: SGE-806-5

vanaf € 77,73

(1 fles(sen) = € 77,73)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Breeze geurconcentraat - Carnation

Clover Breeze Geurconcentraat in de delicate geur van Carnation (anjer) is de ideale keuze om grotere ruimtes van een aangename en langdurige bloemengeur te voorzien. Deze royale fles van 5 liter biedt kostenefficiënte oplossingen voor zakelijke omgevingen, hotels, restaurants, scholen en meer.


Belangrijkste Kenmerken:

  1. Langdurige Bloemengeur: Clover Breeze geurconcentraat verspreidt een langdurige en heerlijke anjerengeur, waardoor ruimtes aantrekkelijker worden.
  2. Geschikt voor Grootschalig Gebruik: Met een inhoud van 5 liter is deze geurconcentraat perfect voor grootschalig gebruik.
  3. Aanpasbare Concentratie: Verdun het geurconcentraat om de intensiteit van de geur aan te passen aan de grootte van de ruimte.
  4. Een Vleugje Bloemengeur: Geniet van de subtiele en verfijnde geur van anjers.


Bloemige Sfeer Creëren

Clover Breeze Geurconcentraat in Carnation (anjergeur) helpt om ongewenste geuren te neutraliseren en een positieve sfeer te creëren, zelfs in grotere ruimtes. Pas de geurintensiteit eenvoudig aan door het geurconcentraat te verdunnen.

Schoonmaakgroothandel Emmen biedt hoogwaardige schoonmaakproducten en accessoires. Bestel vandaag nog Clover Breeze Geurconcentraat (5 liter) en geniet van een uitnodigende en bloemige geur in grotere omgevingen.