Clover Breeze geurconcentraat - Cherry 300 ml

Productnr.: SGE-807-300

vanaf € 4,66

(1 fles(sen) = € 4,66)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Breeze geurconcentraat - Cherry

Clover Breeze Geurconcentraat in de verrukkelijke geur van kersen is de ideale keuze om elke ruimte van een heerlijke fruitige geur te voorzien en is geschikt als potpourri vulling. Met deze handige fles van 300 ml kan je de geurconcentraat verdunnen en aanpassen aan je behoeften.


Belangrijkste Kenmerken:

  1. Langdurige Geur: Clover Breeze geurconcentraat verspreidt een langdurige en heerlijke kersengeur, zodat je ruimtes aantrekkelijker en uitnodigender worden.
  2. Aanpasbare Concentratie: Dit geurconcentraat kan worden verdund, waardoor je de intensiteit van de geur kunt aanpassen aan de grootte van de ruimte.
  3. Frisse Kersengeur: Geniet van de zoete en verkwikkende geur van sappige kersen.
  4. Veelzijdig Gebruik: Geschikt voor gebruik in kantoren, woningen, hotels, restaurants, en meer.


Een Fruitige Sfeer Creëren

Clover Breeze Geurconcentraat in kersengeur helpt om ongewenste geuren te elimineren en een positieve sfeer te creëren in elke ruimte. Je kunt de geurconcentraat eenvoudig verdunnen en verspreiden waar dat nodig is.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om je hoogwaardige schoonmaakproducten en accessoires te bieden. Bestel vandaag nog Clover Breeze Geurconcentraat (300 ml) en geniet van een uitnodigende en fruitige geur in je omgeving.