Clover Breeze geurconcentraat - Cherry 5 liter

Productnr.: SGE-807-5

vanaf € 77,73

(1 fles(sen) = € 77,73)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Breeze geurconcentraat - Cherry

Clover Breeze Geurconcentraat in de verrukkelijke geur van kersen is de ideale keuze om grotere ruimtes te voorzien van een heerlijke en langdurige fruitige geur. Deze royale fles van 5 liter biedt een kostenefficiënte oplossing voor zakelijke omgevingen, hotels, restaurants, scholen en meer.


Belangrijkste Kenmerken:

  1. Langdurige Fruitgeur: Clover Breeze geurconcentraat verspreidt een langdurige en heerlijke kersengeur, waardoor ruimtes aantrekkelijker worden.
  2. Geschikt voor Grootschalig Gebruik: Met een inhoud van 5 liter is deze geurconcentraat perfect voor grootschalig gebruik.
  3. Aanpasbare Concentratie: Verdun het geurconcentraat om de intensiteit van de geur aan te passen aan de grootte van de ruimte.
  4. Frisse Kersengeur: Geniet van de zoete en verkwikkende geur van sappige kersen.


Een Fruitige Sfeer Creëren

Clover Breeze Geurconcentraat in kersengeur helpt om ongewenste geuren te elimineren en een positieve sfeer te creëren, zelfs in grotere ruimtes. Pas de geurintensiteit eenvoudig aan door het geurconcentraat te verdunnen.

Schoonmaakgroothandel Emmen biedt hoogwaardige schoonmaakproducten en accessoires. Bestel vandaag nog Clover Breeze Geurconcentraat (5 liter) en geniet van een uitnodigende en fruitige geur in grotere omgevingen.