Clover Breeze Geurconcentraat, Citroen

(1 stuk(s) = € 3,60)

vanaf € 3,60


Beschrijving

Clover Breeze Geurconcentraat, Citroen

Clover Breeze Geurconcentraat, Citroen is een product om ruimten zoals wachtruimten, spreekkamers, trappenhuizen, openbare ruimten en toiletten aangenaam te laten ruiken. Clover Breeze Geurconcentraat, Citroen creëert een heerlijke frisse citroengeur in alle ruimten waar dit gewenst is.


Openbare toiletten en openbare ruimten

Creëer een frisse geur in toiletten en openbare ruimten. Urinelucht is een veelvoorkomend probleem in en rondom toiletten en openbare ruimten. Voeg Clover Breeze Geurconcentraat, Citroen toe aan uw schoonmaakwater of vernevel het product met behulp van een sprayflacon op het oppervlak.


Kantoren, wachtkamer en spreekruimten

Onaangename geuren zoals zweet in wachtruimten of spreekkamers blijven vaak lang hangen. Breng Clover Breeze Geurconcentraat, Citroen aan op een onopvallende plaats zoals deurmat of hoek en fris de ruimte op voordat u het volgende gesprek in gaat.


Schoonmaakbedrijven en glazenwassers:

U heeft het trappenhuis net schoon gemaakt maar er hangt toch nog nare lucht? Vernevel een klein beetje Clover Breeze Geurconcentraat, Citroen op deurmat of andere onopvallende plaats en bezoekers, bewoners betreden een schoon en vooral fris gebouw.


Gebruiksaanwijzing

Sprayflacon - Verdun het product met water in een spuitflacon en vernevel de ruimte waar een frisse geur gewenst is.

Algemene schoonmaak - Voeg een klein beetje geurconcentraat toe aan een emmer met water of mopemmer en reinig het oppervlak.

Humidifiers - Clover Breeze producten zijn zeer geschikt om toe te voegen aan uw humidifiers of luchtbevochtigers


Dosering:

Puur tot 1:200.