Clover Breeze geurconcentraat - Floral 5 liter

Productnr.: SGE-802-5

vanaf € 77,73

(1 fles(sen) = € 77,73)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Breeze geurconcentraat - Floral

Clover Breeze Geurconcentraat in de betoverende geur van bloemen is de perfecte keuze om grotere ruimtes te voorzien van een aangename en langdurige bloemengeur. Met deze royale fles van 5 liter bieden wij een kostenefficiënte oplossing voor zakelijke omgevingen, hotels, restaurants, scholen en meer.


Belangrijkste Kenmerken:

  1. Langdurige Bloemengeur: Clover Breeze geurconcentraat verspreidt een langdurige en verfrissende bloemengeur, waardoor ruimtes uitnodigender worden.
  2. Geschikt voor Grootschalig Gebruik: Met een inhoud van 5 liter is deze geurconcentraat ideaal voor grootschalig gebruik.
  3. Aanpasbare Concentratie: Verdun het geurconcentraat om de intensiteit van de geur aan te passen aan de grootte van de ruimte.
  4. Bloemige Verwennerij: Geniet van de betoverende en rustgevende geur van bloemen.


Een Bloemige Sfeer Creëren

Clover Breeze Geurconcentraat in bloemengeur helpt om ongewenste geuren te neutraliseren en een positieve sfeer te creëren, zelfs in grotere ruimtes. Pas de geurintensiteit eenvoudig aan door het geurconcentraat te verdunnen.

Schoonmaakgroothandel Emmen biedt hoogwaardige schoonmaakproducten en accessoires. Bestel vandaag nog Clover Breeze Geurconcentraat (5 liter) en geniet van een uitnodigende en bloemige geur in grotere omgevingen.