Clover Breeze geurconcentraat Kers 300ml

Clover Breeze geurconcentraat Kers 300ml

(300 ml = € 2,99)
€ 3,74
-20%

€ 2,99

Dit product is momenteel niet leverbaar. Interesse in dit product? Neem contact met ons op via info@schoonmaakgroothandelemmen.nl
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Breeze geurconcentraat Kers

De geurconcentraten van Clover Breeze zijn er in een reeks geconcentreerde geuren om spreekkamers, wachtruimten, kantoren, woonkamers enzovoort te voorzien van een frisse geur. Naast Clover Breeze Kers zijn er ook diverse andere geuren verkrijgbaar zoals citroen, appel, anjer, bloemen, pot pourri, rozen en perzik. Heerlijke geuren die uw ruimte ontdoen van onaangename geuren.


Clover Breeze voorziet iedere ruimte van een frisse geur.

Door de geselecteerde geurolie en speciaal oplosbare bestandsdelen kunt u Clover Breeze gebruiken als luchtverfrisser in badkamers, kantoren, openbare ruimten of als vulling voor uw pot pourri houder.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product met water in een spuitfles om een sprayoplossing voor een fris ruikende kamer te maken. Om het schoon te maken gebied fris te maken, moet er een klein beetje van clover breeze geurconcentraat aan een emmer met sop of een sprayflacon. Als u een frisse geur achter wil laten in badkamers of openbare ruimte doe dan een klein beetje van Clover Breeze Kers geurconcentraat op watervaste afvalbakken of onder de rand van plastic afvalbakken.