Clover Breeze geurconcentraat - Lemon 5 liter

Productnr.: SGE-801-5

vanaf € 59,81

(1 fles(sen) = € 59,81)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Breeze geurconcentraat - Lemon

Clover Breeze Geurconcentraat in de verfrissende geur van citroen is de ideale keuze om grotere ruimtes van een aangename en langdurige citroengeur te voorzien. Met deze royale fles van 5 liter bieden wij een kostenefficiënte oplossing voor zakelijke omgevingen, hotels, restaurants, scholen en meer.


Belangrijkste Kenmerken:

  1. Langdurige Citroengeur: Clover Breeze geurconcentraat verspreidt een langdurige en verkwikkende citroengeur, waardoor ruimtes uitnodigender worden.
  2. Geschikt voor Grootschalig Gebruik: Met een inhoud van 5 liter is deze geurconcentraat ideaal voor grootschalig gebruik.
  3. Aanpasbare Concentratie: Verdun het geurconcentraat om de intensiteit van de geur aan te passen aan de grootte van de ruimte.
  4. Frisse Citroengeur: Geniet van de verfrissende en opwekkende geur van citroenen.


Een Citrus Sfeer Creëren

Clover Breeze Geurconcentraat in citroengeur helpt om ongewenste geuren te elimineren en een positieve sfeer te creëren, zelfs in grotere ruimtes. Pas de geurintensiteit eenvoudig aan door het geurconcentraat te verdunnen.

Schoonmaakgroothandel Emmen biedt hoogwaardige schoonmaakproducten en accessoires. Bestel vandaag nog Clover Breeze Geurconcentraat (5 liter) en geniet van een uitnodigende en frisse citroengeur in grotere omgevingen.