Clover Breeze geurconcentraat - Rose 5 liter

Productnr.: SGE-805-5

vanaf € 77,73

(1 fles(sen) = € 77,73)
excl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover Breeze geurconcentraat - Rose

Clover Breeze Geurconcentraat in de romantische geur van rozen is de perfecte keuze om grotere ruimtes te voorzien van een langdurige en betoverende bloemengeur. Met deze royale fles van 5 liter bieden wij een kostenefficiënte oplossing voor zakelijke omgevingen, hotels, restaurants, scholen en meer.


Belangrijkste Kenmerken:

  1. Langdurige Bloemengeur: Clover Breeze geurconcentraat verspreidt een langdurige en betoverende geur van rozen, waardoor ruimtes romantischer worden.
  2. Geschikt voor Grootschalig Gebruik: Met een inhoud van 5 liter is deze geurconcentraat ideaal voor grootschalig gebruik.
  3. Aanpasbare Concentratie: Verdun het geurconcentraat om de intensiteit van de geur aan te passen aan de grootte van de ruimte.
  4. Romantische Verwennerij: Geniet van de geur van verse rozen in elke ruimte.


Een Romantische Sfeer Creëren

Clover Breeze Geurconcentraat in de geur van rozen helpt om ongewenste geuren te elimineren en een romantische sfeer te creëren, zelfs in grotere ruimtes. Pas de geurintensiteit eenvoudig aan door het geurconcentraat te verdunnen.

Schoonmaakgroothandel Emmen staat klaar om je hoogwaardige schoonmaakproducten en accessoires te bieden. Bestel vandaag nog Clover Breeze Geurconcentraat (5 liter) en geniet van de betoverende geur van rozen in grotere omgevingen.