Clover C1 Interieurreiniger 5 liter

Clover C1 Interieurreiniger 5 liter

(5 l = € 17,77)

€ 17,77

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover C1 Interieurreiniger

Clover C1 Interieurreiniger is een geconcentreerde interieurreiniger is een effectief reinigingsmiddel die waterbestendige oppervlakken in kantoren en trappenhuizen reinigt, onderhoud en verbetert zonder residu achter te laten. Doormiddel van de navulflacon van 5 liter en de bij te bestellen doseerpomp kun je de 1 liter C1 doseerfles keer op keer hergebruiken en vermindert plastic afval. 5 liter Clover C1 is voldoende om 250 sprayflacons van 600ml of 125 emmers van 5 liter af te vullen.


Geschikt voor alle waterbestendige oppervlakken

Clover C1 Interieurreiniger is ideaal voor het dagelijks schoonmaken van oppervlakken zoals stoelen, bureaus, deuren, ramen etc. en kan worden gebruikt op glas, kunststof, aluminium, hout, roestvrij staal en andere oppervlakken.


Gebruiksaanwijzing

Voor het eerste gebruik van een nieuwe fles moet deze gedurende 3 seconden worden omgekeerd om het product in staat te stellen de doseerdop te vullen. Breng verdunde oplossing aan op harde oppervlakken met behulp van een doek of sprayflacon en neem het oppervlak af met een doek naar keuze.