Clover C2 Vloerreiniger 1 liter en 5 liter

Productnr.: SGE122

€ 29,86

(1 l = € 29,86)
Productgegevensblad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Clover C2 Vloerreiniger 1 liter en 5 liter

Clover C2 Vloerreiniger 1 liter en 5 liter is een geconcentreerde vloerreiniger en geschikt voor het reinigen en onderhouden van vele soorten harde, waterbestendige vloeren zoals glanzende vloeren, linoleum, pvc, tegelvloeren, houten vloeren, laminaat enz. Clover C2 is een effectief reinigingsmiddel die waterbestendige oppervlakken reinigt, onderhoud en verbetert zonder residu achter te laten.


Geschikt voor alle waterbestendige vloeren

Clover C2 Vloerreiniger is een neutrale vloerreiniger voor het schoonmaken van vloeren in kantoren, huishoudens, trappenhuizen en overal waar een schone en frisse vloer gewenst is. geschikt voor reiniging en onderhoud van vele soorten harde, waterbestendige vloeren zoals linoleum, pvc, tegelvloeren, laminaat en andere waterbestendige vloeroppervlakken.


Gebruiksaanwijzing

Verdun het product conform voorgeschreven dosering om schade aan het oppervlak te voorkomen.


Ph waarde:

Wat is pH-waarde? De pH-waarde geeft de zuurtegraad aan. pH-waarde is een eenheid op een schaal van 0 tot 14, waarbij een pH-waarde van 7 neutraal is. Alles lager dan 7 is een zuur en alles hoger dan 7 is alkalisch (basisch). Ook schoonmaakmiddelen hebben een pH-waarde. Deze waarde geeft aan of het schoonmaakmiddel zuur, neutraal of alkalisch is. Dit is belangrijk om te weten omdat zuur en alkalisch hebben beide verschillende specifieke eigenschappen hebben.


Zuur

Een zuur schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde lager dan 7 en is dus een zuur. Een zuur middel heeft een ontkalkende werking en verwijdert onder andere kalkaanslag en roest. Hoe lager de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde lager dan 5 altijd handschoenen.


Alkalisch (basisch)
Een alkalisch schoonmaakmiddel heeft een pH-waarde hoger dan 7 en is dus alkalisch. Een alkalisch middel (ook wel basisch genoemd) heeft een ontvettende werking. Hoe hoger de pH-waarde, hoe sterker de werking van het middel. Gebruik bij schoonmaakmiddelen met een pH-waarde hoger dan 9 altijd handschoenen.


C2 is Ph 6-8 neutrale reiniger

Geschikt voor:

  • Trappenhuizen
  • Alle met water afwasbare oppervlakken.